پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۲۸

مدیرکل راهداری گلستان خبرداد

بارش سنگین برف در توسکستان و خوش ییلاق/از سفر غیرضروری پرهیز کنید

بارش سنگین برف در توسکستان و خوش ییلاق/از سفر غیرضروری پرهیز کنید

گرگان- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان از بارش سنگین برف در نواحی کوهستانی گلستان خبرداد و گفت: مردم از سفرهای غیرضروری جداً پرهیز کنند.

مهدی میقانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: هم اکنون بارش برف سنگین را در توسکستان و خوش ییلاق و برخی از نواحی کوهستانی استان شاهد هستیم.

وی افزود: با وجود بارش برف با تلاش راهداران این محورها باز بوده اما تردد به کندی انجام می شود.

میقانی با تأکید بر به همراه داشتن زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانه، گفت: از رانندگان تقاضا می شود که سفرهای خود را به زمان دیگری موکول کرده و تا عادی شدن اوضاع جوی از تردد از این محورها خودداری کنند.

وی بیان کرد: در سایر محورهای استان بارش باران را شاهد هستیم و جاده ها لغزنده است لذا رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت کرده و فاصله طولی را رعایت کنند.

کد خبر 4852699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha