۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۰:۵۱

/ تناقض در مواضع صهیونیستها در قبال دمشق/

نماینده اولمرت برای مذاکرات به سوریه رفت ؛ رئیس موساد مذاکره با دمشق را بسیار خطرناک خواند

نماینده اولمرت برای مذاکرات به سوریه رفت ؛ رئیس موساد مذاکره با دمشق را بسیار خطرناک خواند

در حالی که رسانه ها از اعزام نماینده نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دمشق برای از سرگیری مذاکرات صلح خبر داده بودند؛ رئیس سازمان جاسوسی این رژیم ( موساد ) اعلام کرد : در حال حاضر مذاکره کردن با سوریه خطرناک تر از مذاکره نکردن با این کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل ازروزنامه هاآرتص،"مائیر داگان" اعلام کرد : جو حاکم در منطقه به گونه ای است که در شرایط فعلی مذاکره کردن با سوریه به صلاح اسرائیل نیست ، زیرا در صورت انجام مذاکره، خطرات تروریستی که مردم و دولت ما را تهدید می کند، افزایش می یابد.

رئیس موساد درادامه گفت : هرکسی فکرمی کند که انجام مذاکره بین اسرائیل وسوریه سبب دوری دمشق از حزب الله لبنان می شود  ، اشتباه کرده ؛ هر چند که معتقدم سوریه و بشار اسد  توانایی قطع رابطه با حماس و حزب الله و یا آرام کردن آنها را دارند ، اما سوریه این کار را انجام نمی دهد.

داگان تصریح کرد : من نمی توانم درباره انجام مذاکره با سوریه تصمیم گیری کنم ، زیرا من یک نیروی امنیتی هستم و اتخاذ تصمیم برای انجام شدن و یا نشدن مذاکره با سوریه به عهده سیاستمداران از قبیل نخست وزیر و اعضای دولت است ؛ من فقط می توانم درباره خطرات پیش روی اسرائیل به مقامها هشدار بدهم و از همین رو می گویم که در شرایط فعلی مذاکره به صلاح اسرائیل نیست.

رئیس موساد در حالی سخن از خطرناک بودن مذاکره با سوریه می کند که چندی پیش اعلام شده بود : نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای بررسی امکان از سرگیری مذاکرات صلح میان اسرائیل و سوریه فرستاده ویژه ای را به دمشق اعزام کرده است.

این مطلب را رادیو ارتش رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه ( 20 اردیبهشت )  به نقل از منابع دفتر "ایهود اولمرت" نخست وزیر اسرائیل اعلام کرده بود.

کد خبر 485783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha