۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۶:۰۳

تعطیلی باغ پرندگان تهران به دنبال شیوع ویروس کرونا

تعطیلی باغ پرندگان تهران به دنبال شیوع ویروس کرونا

شهردار منطقه چهار تهران گفت: به دنبال شیوع ویروس کرونا در شهر تهران و تعطیلی مراکز فرهنگی و ورزشی شهرداری تهران، مجموعه تفریحی و گردشگری باغ پرندگان نیز تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محمددوست شهردار منطقه چهار تهران با اعلام این خبر و با اشاره به تمهیدات ویژه این منطقه برای مقابله با انتشار ویروس کرونا افزود: به دنبال انتشار و گسترش ویروس کرونا در سطح شهر و تعطیلی مراکز فرهنگی و ورزشی شهرداری تهران، تمهیدات ویژه بهداشتی از جمله شستشوی وسایل بازی کودکان و المان‌های شهری، ضدعفونی کردن سرویس‌های بهداشتی سطح معابر و بوستان‌ها و همچنین گندزدایی امکانات و تجهیزات موجود در فضاهای عمومی از جمله سراهای محله در دستور کار این منطقه قرار گرفت.

محمد دوست خاطر نشان کرد: به همین منظور مجموعه تفریحی و گردشگری باغ پرندگان تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود.

کد مطلب 4864100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حمید ک IR ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
      0 0
      الان که کرونا در حال شیوع است باید در بازدید و خرید از این جور مراکز اجتناب بشه، به علت ماندگاری بالای ویروس کرونا در سطح، روی جلد کتابهای موجود در کتابفروشیهای داخل باغ کتاب محل خطرناکی به حساب میاد،