۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۸:۵۵

خاتمی در اسلو :

آمریکا مانع توافق ایران با اروپاست / تندروی القاعده و نئومحافظه کاران آمریکا به یک اندازه خطرناک است

آمریکا مانع توافق ایران با اروپاست / تندروی القاعده و نئومحافظه کاران آمریکا به یک اندازه خطرناک است

سید محمد خاتمی، رئیس جمهوری سابق ایران با اشاره به برنامه صلح آمیز هسته ای ایران گفت که آمریکا مانع توافق ایران با اروپا در این زمینه است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، خاتمی در نروژ همچنین گفت : هرزمان که ایران با اتحادیه اروپا به توافقی برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای نزدیک می شود، فشارآمریکا بر اروپا مانع از نهایی شدن آن می گردد.

رئیس جمهوری سابق ایران همچنین از اقدامات آمریکا برای پرورش تروریسم در جهان اسلام انتقاد کرد و نومحافظه کاران آمریکایی را با کسانی مقایسه کرد که به نام اسلام دست به تروریسم می زنند.

خاتمی که برای شرکت در کنفرانس "مذهب، دموکراسی و افراطی گرایی" به نروژ سفر کرده در "مرکز صلح و حقوق بشر اسلو" به همراه "کیل ماگنه بوندویک" (Kjell Magne Bondevik)   نخست وزیر سابق نروژ و بنیانگذار این مرکز در جمع خبرنگاران گفت: افراط گرایی در خاورمیانه تقویت شده، اگر تروریسم تنها درافغانستان وجود داشت این مسئله به عراق هم کشیده شد و این به خاطر اقدام های آمریکاست.

به گفته وی ،"خشونت و افراط گری خطرناک هستند، چه این مسئله از سوی القاعده و یا چه از سوی سیاستمداران تندرویی مانند نومحافظه کاران در ایالات متحده دامن زده شود"

خاتمی در ادامه افزود : دنیای خشن و مشکل کنونی به گفتگو به ویژه بین جهان اسلام و غرب نیازمند است.

وی همچنین درباره مسئله فلسطین گفت که" ایجاد صلح نیاز به عدالت دارد، باید به آوارگان فلسطینی اجازه بازگشت به خانه هایشان داده شود".

کد خبر 486883

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha