پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۴۰

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری قم خبر داد؛

اکران المان مشاغل سنتی قم در شهر/ طراحی بوستان صوت و حروف

اکران المان مشاغل سنتی قم در شهر/ طراحی بوستان صوت و حروف

قم - مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری قم گفت: المان مشاغل سنتی شهر قم طراحی و ساخته شده که به مناسبت سال جدید در سطح شهر و محل‌های پرتردد اکران خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد موسوی منش با بیان اینکه المان‌های ماندگاری در سطح شهر در حال اجرا است، اظهار کرد: در حوزه المان‌های ماندگار برای پایان سال فعالیت‌های داریم و در این راستا المان سلام به حضرت معصومه (س) را در میدان آستانه نصب خواهیم کرد.

وی با اشاره به اهمیت نمایش فرهنگ و سنت و قدمت شهر قم در المان‌های شهری، خاطرنشان کرد: المان مشاغل سنتی شهر قم طراحی و ساخته شده که به مناسبت سال جدید در سطح شهر و محل‌های پرتردد اکران خواهد شد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری قم بیان کرد: در نورپردازی‌ها بناها نیز، بنای تاریخی شیخ اباصلت کار شده و گنبد امامزادگان چهل اختران نیز نورپردازی شده است.

موسوی منش با تأکید بر اینکه به مناسبت نوروز المان‌های قم حرم اهل بیت (ع) در تمام ورودی‌های شهر به روزسانی و احیا خواهد شد، اظهار کرد: بوستان صوت و حروف و اعداد هم طراحی شده و در حال آماده‌سازی است و به مناسبت نوروز این بوستان را نیز امسال نصب و راه‌اندازی خواهیم کرد.

کد خبر 4870934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha