پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ اسفند ۱۳۹۸، ۱۵:۱۴

دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر:

هفت نفر به شمار بیماران کرونایی در استان بوشهر افزوده شد

هفت نفر به شمار بیماران کرونایی در استان بوشهر افزوده شد

بوشهر- دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هفت مورد جدید به شمار بیماران کرونایی در استان بوشهر افزوده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری ظهر شنبه در نشست مقابله با کرونا در استان بوشهر اظهار داشت: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان بوشهر تا روز ۲۴ اسفندماه ۲۸ نفر است.

وی بابیان اینکه از این هفت نفر سه نفر از استان بوشهر و چهار نفر از استان‌های قم، گیلان و خرم‌آباد بودند تصریح کرد: دو نفر از این آمار اهل گناوه و یک نفر اهل بوشهر بودند که برای انجام کار به استان‌های آلوده سفرکرده بودند و چهار نفر که از استان‌های آلوده برای سرکشی به اقوام به استان بوشهر آمده بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: تا امروز کل مراجعان به بیمارستان‌های استان بوشهر هزار و ۱۶۷ نفر بودند که ۷۵۳ نفر بررسی و ترخیص شدند و در حال حاضر ۶۱ نفر بستری هستند.

دبیر ستاد استانی مبارزه با کرونا در بوشهر افزود: مفهوم آمار امروز این است که افراد دارای ویروس کرونا در استان بوشهر یا از طریق همشهریانمان که به مناطق آلوده مسافرت کرده‌اند و یا از طریق افراد ساکن کانون‌های عفونت وارد استان می‌شود.

وی یادآور شد: کادر درمان استان خانواده‌های این افراد آلوده را پیدا، بررسی، تشکیل پرونده و عفونت‌زدایی می‌کنند و هر روز تب سنجی و در صورت بروز علائم به مراکز درمانی منتقل می‌کنند.

کشمیری با تأکید بر اینکه جمعیت‌های بالای ۱۰ نفر نباید دورهم باشند اظهار داشت: در صورتی که اصول بهداشتی رعایت نشود، دور همی‌ها ادامه پیدا کند این مشکل حادتر خواهد شد.

وی خطاب به مردم استان بوشهر اضافه کرد: مراقب سالمندان باشید و دور آن‌ها را شلوغ نکنید چراکه در معرض خطر هستند چون همه افراد امروز به‌نوعی می‌توانند ناقل باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: مردم تردد نکنند، در خانه بمانیم، دور همی نرویم، توصیه‌های بهداشتی را رعایت و در صورت علامت‌دار شدن به مراکز بهداشتی مراجعه و نسبت به قطع زنجیره اقدام شود.

کد خبر 4877935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha