به گزارش خبرنگار سياسي مهر، دبيركل جمعيت ايثارگران كه صبح امروز در دومين كنگره سراسري جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در مسجد بلال صداو سيما سخن مي گفت، انتخابات مجلس هفتم و مشاركت گسترده مردم را درارتباط مستقيم با كاهش تهديدات وافزايش توان بازدارندگي كشور وارتقاي قدرت چانه زني ايران در عرصه بين المللي دانست و گفت: براي تحقق اين اهداف و آرمانهاي مهم و والا، راهي جز مشاركت گسترده در انتخابات و شكل دهي به مجلس كار آمد، اصولگرا، فعال و خدمتگزاري حقيقي مردم وجود ندارد.
دبيركل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در بخش ديگري ازسخنانش با بيان اينكه نياز امروز جامعه ، احيا و پاسداشت آن اصول و مباني دهه اول انقلاب با توجه به شرايط كنوني جامعه و جهان است تاكيد كرد: گفتمان همه جانبه ملت ايران براي آينده بايد گفتمان خدمت رساني و پيشرفت باشد.
فدايي افزود: در سايه اين گفتمان نوراميد و نشاط در جامعه دميده مي شود و رشد اقتصادي در راستاي خدمت به مردم و اعتماد عمومي احيا خواهد شد.
دبير كل جمعيت ايثارگران با اشاره به شرايط فعلي جامعه گفت: راهكار برون رفت ازمشكلات بي اعتنايي به مردم و فاصله گرفتن از آرمان سترگ آنها و درغلطيدن در ورطه اميد بستن به بيگانگان و بحران سازي نيست بلكه بايد با پيگيري مجدانه نهضت عدالتخواهي در كشوربر مبارزه قاطع با فقر و فساد و تبعيض و هر گونه رانت خواري از يكسو و وفاق و همدلي نيروهاي انقلاب برمشتركات و كاهش اختلافات و تنش ها از سوي ديگر تاكيد شود.
حسين فدايي گفتمان دهه اول انقلاب را دفاع مقدس و دهه دوم انقلاب را سازندگي و گفتمان دوم خرداد را به گفتمان آزادي توصيف كرد و گفت: گفتمان آزادي موجب شد فضاي جامعه بازتر شده ، احزاب سياسي و مطبوعات توسعه و گسترش يابد و نقد و پرسشگري نيز در جامعه شرايط نوين خود را تجربه كند.
وي با اشاره به انتخابات هفتم مجلس تصريح كرد: بي ترديد مجلس بزرگترين نهاد راي مردم است از سوي ديگر نهاد هايي چون شوراي نگهبان براي صيانت از قانون اساسي و شرع مقدس دين اسلام وظايف مشخص و در راس همه نهادها ولايت فقيه و رهبري كه نماد برجسته اسلاميت و جمهوريت و مدافع حقوق واقعي مردم است قرار دارد كه اين اسلام يعني همان مردم سالاري ديني .
فدايي خاطرنشان كرد: جمعيت ايثارگران چون گذشته با حضور جدي درانتخابات؛ دعوت به مشاركت گسترده ، وفاق با نيروهاي انقلاب ، تلاش براي گسترش فرهنگ خدمتگزاري به مردم، حمايت از خدمتگزاران نظام و نقد منصفانه را در راستاي امر به معروف و نهي از منكر وظيفه مبرم خود مي داند.
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي:
گفتمان غالب مجلس هفتم بايد گفتمان خدمتگزاري و پيشرفت باشد

حسين فدايي دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي تصريح كرد: براي تحقق مطالبات مردم وحل مشكلات و برون رفت از چالش هاي فراروي كشور، گفتمان خدمتگزاري و پيشرفت بايد به گفتمان غالب مجلس هفتم تبديل شود.
کد خبر 48780
نظر شما