پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۰:۱۴

مهر گزارش می‌دهد؛

کرونا خانه را کارخانه کرد/ امیدآفرینی بین مردم کرونازده

کرونا خانه را کارخانه کرد/ امیدآفرینی بین مردم کرونازده

آمل - کرونا ویروس با همه بدی هایش، خوبی‌هایی نیز دارد، خانه ها را تبدیل به کارخانه های تولیدی کرد، مادران چرخ های خیاطی را به میدان آوردند و دانشجویان نیز پای کلاس تولید حاضر شدند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - مهدی غلامی: شیوع ویروس کرونا در کشور، با همه حساسیت‌ها و نگرانی‌هایی که برای سلامت و امنیت روانی شهروندان برجای گذاشت، یک بار دیگر پای گروه‌های جهادی و نیروهای مقاومت بسیج را همپای دیگر نیروهای زحمت کش و خدوم پای کار آورد.

تقریباً از هفته نخست اسفند و از همان ابتدای ورود این ویروس بود که فضای مجازی غرق فداکاری جامعه پزشکی شد و به خاطر حساس بودن کار آن‌ها و جانفشانی برای حفظ سلامت مردم و جامعه به مدافعان سلامت نام گرفتند

بی‌تردید نقش‌آفرینی پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران سختکوش در درمان بیماران مبتلا و نیز تلاش در جهت ریشه‌کنی و مبارزه با ویروس کرونا آن‌قدر ستودنی و والاست که قلم از بیان این جانفشانی‌ها قاصر است؛ سفیدپوشان دلسوزی که شبانه‌روز برای کمک به هموطنان بیمار، عاشقانه تمام هستی خود را نثار نظام سلامت کردند.

در این میان گروه‌های دیگری هم خودجوش برای سلامت مردم دست به کار شدند و با در نظر گرفتن اهمیت موضوع آمدند تا بار دیگر روحیه جهادی و فرهنگ بسیجی را برای نسل امروز معنا کنند.

پاکسازی معابر شهری تا حضور در دل روستاها

گندزدایی معابر شهری اقدام عملی و منطقی برای پیشگیری است و در کنار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، گروه‌های جهادی در چند هفته گذشته شبانه‌روز در امر پاکسازی، گندزدایی و ضدعفونی محیط شهری به یک ستون اصلی و تأثیرگذار تبدیل شده و پای کار هستند.

در واقع گروه‌های جهادی پایگاه‌های مختلف بسیج به‌منظور حفظ سلامتی شهروندان در کنار مردم حضور دارند؛ خود را سپر بلای آنان می‌کنند تا مردم همچنان مانند روزهای عادی به زندگی ادامه دهند.

گروه جهادی "حاج قاسم سلیمانی" که شامل چندین گروه از بسیجیان داوطلب محلات شهر آمل هستند، هرشب با تحویل ماده خالص آب ژاول، در خیابان‌های اصلی و محل پرگذر، کیوسک‌ها، دکمه‌های عابربانک و معابر پرتردد شهری اقدام به شستشو با مواد ضدعفونی می‌کنند، به‌گونه‌ای که سهم مؤثری در مهار کرونا بر عهده دارند.

هر خانه یک کارخانه

اما درکنار همه این اقدام‌ها که برخی‌ها این روزها را به نوعی یادآوری و تداعی کننده پشتیبانی‌های مردمی در دوران جنگ هشت سال دفاع مقدس می‌دانند، برخی‌ها در بسیجیان حوزه‌های مقاومت خواهران سپاه ناحیه در شهرستان آمل در راستای اقدامات مقابله با کرونا و در اقدامی خودجوش و جهادی اقدام به تهیه و تولید کارگاه‌های خانگی ماسک و کاورهای پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان‌های این شهرستان کردند.

این طرح به ابتکار سپاه ناحیه شهرستان آمل و درپی اعلام آمادگی بانوان بسیجی و دیگر صنوف این شهرستان برای تولید ماسک‌ها و کاورهای درمانی بیمارستان‌های و مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان، با تأمین مواد اولیه برای " طرح هر خانه یک کارخانه" اجرایی شد.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل به خبرنگار مهر گفت، در راستای اجرای طرح " هر خانه، یک کارخانه" تاکنون ۵۰ کارگاه تولیدی کوچک به همت بانوان در این شهرستان فعال شده است.

سرهنگ جابر عسگری افزود: از سوی سپاه ناحیه شهرستان آمل به عنوان نهاد پشتیبان این طرح، پارچه و دیگر ملزومات تهیه ماسک، کاور و گان درمانی تحویل مجریان این طرح داده می‌شود و در پایان هر روز ملزومات آماده برای توزیع در مراکز درمانی تحویل سپاه ناحیه شهرستان می‌شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه از این طرح در سطح شهرستان استقبال بسیار خوبی شده و به همت تلاش بی وقفه این بانوان توانستند بخشی از نیاز ملزومات بیمارستانی را تأمین کند.

راه اندازی بزرگترین خط تولید ماسک و کاورهای بیمارستانی درآمل

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل همچنین به افتتاح بزرگترین خط تولید ماسک و کاورهای بیمارستانی در راستای تأمین پوشش‌های مراقبتی بیمارستانها و مرکز بهداشتی در دانشکده فنی و حرفه‌ای دخترانه توحید این شهرستان خبر داد و گفت: با همکاری مدیریت این دانشکده، چهار کارگاه تولید ماسک، کاور و گان های کادر بیمارستان و مرکز بهداشتی شهرستان با حضور بیش از ۳۰ نفر از بانوان عضو گروه‌های جهادی بسیج زنان شهرستان راه اندازی شده است.

وی، ظرفیت تولید روزانه این کارگاه را حدود ۳ هزار عدد ماسک و حدود ۱۰۰ دست کاور و گان های پزشکان و پرستاران با نیازسنجی که سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اعلام کرد و گفت: با توجه به استقبالی که از این طرح شده، بیش از ۱۱۰ نفر نیز به عنوان داوطلب همکاری برای دوخت ماسک وکاور درنوبت انتظار قراردارند.

فرمانده سپاه ناحیه آمل، یکی از کمبودهای این بخش را چرخ خیاطی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه هیچ کمبودی در تامین پارچه و مواد اولیه وجود ندارد، اما شهروندان وخیاط ها در شرایط فعلی می‌توانند با چرخ‌های خود به این گروه‌ها کمک بسیار مهمی داشته باشند.

نقش مهم بسیج سازندگی در بسیج گروه‌های جهادی

سرهنگ عسگری به نقش مهم وتاثیرگذار بسیج سازندگی را در بسیج گروه‌های جهادی مهم ارزیابی کرد و گفت: بسیج سازندگی با هدف استفاده از ظرفیت‌های مردمی، قرارگاه جهادی برای مبارزه با کرونا را تشکیل داده که معادل آن در سپاه ناحیه شهرستان نیز شکل گرفته است.

وی اضافه کرد: در این قرارگاه از ظرفیت اقشار مختلف استفاده می‌شود و تا به امروز بسیج دانشجویی، بسیج اصناف، بسیج جامعه پزشکی و بسیج کارگری پای کار آمده و خدماتی ارائه داده‌اند.

امیدآفرینی به مردم برای کرونا زدایی

فرمانده سپاه ناحیه آمل، با بیان اینکه علاوه بر ظرفیت‌های پزشکی قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا باید به ظرفیت تولید اقلام بهداشتی در آن اشاره کرد، یادآور شد: افرادی که تخصص پزشکی ندارند و رشته تحصیلی‌شان چیز دیگری است، در حوزه تولید و توزیع اقلام پزشکی و بهداشتی فعال هستند و همچنین به خانواده‌های مستعد کمک و رسیدگی می‌کنند.

سرهنگ عسگری یادآور شد: رویکرد اصلی قرارگاه، کمک به عادی‌سازی شرایط و ایجاد امید در میان مردم است، و همه اقداماتش تحت نظر و با هماهنگی وزارت بهداشت است.

دانشجویان فارغ التحصیل در کنار گروه‌های جهادی

رئیس دانشکده فنی حرفه‌ای دخترانه توحید آمل هم در این زمینه گفت، که این دانشکده به لحاظ برخورداری از امکانات کارگاهی و تدریس رشته‌های طراحی دوخت و طراحی پوشاک، در پی شیوع ویروس کرونا همه امکانات و توانمندی‌های خود را برای برطرف کردن نیازهای بخش درمانی شهرستان در اختیار قرار داده است.

مریم عابدی افزود: بیشتر خانم‌هایی که در این گروه‌های جهادی اکنون مشغول به تهیه ماسک، کاور و گان‌های پزشکان و پرستاران هستند، دانشجویان فارغ‌التحصیل این واحد هستند که خوشبختانه اکنون به مرحله توانمندی در تهیه وعرضه تولیدات خودشان رسیدند.

وی یادآور شد که فرایند تولید این مجموعه تا عادی شدن و کنترل کامل ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.

در روزهای اخیر موجی از همدلی و مهربانی بین اقشار مختلف مردم مازندران برای شکست کرونا شکل گرفته است و این ویروس چموش با رعایت توصیه‌های بهداشتی، همدلی و مهرورزی قطعاً از پای درخواهد آمد.

کد خبر 4878553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha