پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۱۲

اطلاعیه دادستان عمومی وانقلاب شهرستان اراک درخصوص چهارشنبه آخرسال

اطلاعیه دادستان عمومی وانقلاب شهرستان اراک درخصوص چهارشنبه آخرسال

اراک- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اراک طی اطلاعیه ای در خصوص فرارسیدن چهارشنبه آخر سال، نسبت به ارتکاب برخی جرائم و برخورد قانونی با مرتکبین این اعمال، هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دادگستری استان مرکزی، عباس قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب اراک با صدور اطلاعیه ای ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید و آرزوی سلامت، صحت و عافیت برای همشهریان و هم استانی‌ها، عنوان کرد: نظر به احتمال برخی اقدامات در روزهای پایانی سال (به ویژه شب آخرین چهارشنبه سال)، به جهت پیشگیری از وقوع جرم، حفظ حقوق عامه و جلوگیری از هرگونه اخلال در نظم و امنیت جامعه، گزیده ای از مستندات قانونی در این رابطه اطلاع رسانی می‌شود.

براساس این گزارش طبق این اطلاعیه و قوانین مربوطه، خریداری، نگهداری، حمل، توزیع یا فروش مواد محترقه غیرمجاز به استناد بندهای (پ) و (ث) وتبصره ماده ۱۲ قانون قاچاق اسلحه و مهمات منجر به مجازات حبس و جزای نقدی خواهد شد. همچنین هیاهو، جنجال و حرکات غیرمتعارف که منجر به اخلال در نظم و آسایش و آرامش عمومی شود، به استناد ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی منجر به مجازات حبس و شلاق خواهد شد.

تعرض یا ایجاد مزاحمت برای اطفال یا زنان در اماکن عمومی به استناد ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی منجر به مجازات حبس و شلاق خواهد شد و آتش زدن عمدی هر محل مسکونی و… به استناد ماده ۶۷۵ قانون مجازات اسلامی منجر به مجازات حبس است.

همچنین آتش زدن اموال منقول دیگران و تخریب عمدی اموال منقول یا غیرمنقول دیگران به وسیله مواد منفجره به استناد ماده ۶۷۸ قانون مجازات اسلامی منجر به مجازات حبس می‌شود و ایراد هرگونه صدمه بدنی اعم از عمدی، غیرعمد، شبه عمد و خطای محض منجر به پرداخت دیه یا حسب مورد قصاص خواهد شد.

کد خبر 4880930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha