۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۲۲

رئیس آتش‌نشانی شاهرود:

۳۵ مورد حریق در شاهرود اطفا شد

۳۵ مورد حریق در شاهرود اطفا شد

شاهرود – رئیس آتش‌نشانی شاهرود بابیان اینکه در مراسم چهارشنبه‌سوری سال جاری ۳۵ مورد حریق در شاهرود اطفا شد، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸۰ بار با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن رضایی شاهرودی پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی آتش‌نشانی شاهرود اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته هم‌زمان با برگزاری مراسم‌های چهارشنبه‌سوری ۳۵ مورد حریق در شاهرود ثبت شد.

وی بابیان اینکه در این مدت ۲۸۰ بار با سامانه آتش‌نشانی شاهرود تماس گرفته شد، افزود: حریق‌های اتفاق افتاده در شهر مربوط به شهرک‌ها و حاشیه شهر بوده است.

رئیس آتش‌نشانی شاهرود با تأکید بر اینکه ۶۰ نفر آتش‌نشان در قالب چهار ایستگاه و هشت دستگاه ناوگان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در این عملیات شرکت کردند، تصریح کرد: این در حالی بود که متأسفانه خودروی عملیاتی ایستگاه ولایت شاهرود توسط تعدادی جوان و نوجوان با سنگ موردحمله قرارگرفته است.

کد خبر 4881759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha