دولت تمام تلاش خود را برای مبارزه با کرونا به کار گیرد

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان خدمات دولت و ملت را در مقابله با کرونا چشمگیر دانست و گفت: دولت تمام تلاش خود را برای مبارزه با کرونا به کار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس جمهور در تماسی تلفنی با آیت‌الله العظمی جعفر سبحانی، سال جدید را تبریک گفت و افزود: امیدواریم خداوند سال جدید را به برکت ائمه هدی (ع) و بعثت پیامبر اکرم (ص) برای مردم مبارک قرار دهد.

حجت‌الاسلام روحانی تأکید کرد: دولت همه تلاش خود را برای دفع این بلیّه انجام می‌دهد.

آیت‌الله سبحانی هم ابراز امیدواری کرد: خداوند منان به خاطر حضرت موسی بن جعفر (ع) که اول عید مقارن با شهادت آن حضرت است و نیز مبعث پیامبر اکرم (ص)، این بلا (کرونا) را از این کشور دور کند.

وی خدمات دولت و ملت را در مقابله با کرونا چشمگیر دانست و ادامه داد: در داخل کشور، فعالیت و تلاش‌ها خوب است و ملت هم باید به حرف دولت گوش کند تا این بلیه از سر کشور کوتاه شود.

این مرجع تقلید ابراز امیدواری کرد: خداوند خدمات پرسنل درمان بیمارستان‌ها را قبول کند؛ کسانی که در بهداشت خدمت می‌کنند، فرشتگانی هستند در لباس انسان که خداوند اینها را حفظ کند.

وی در پایان تاکید کرد: هرچه در توان دولت باشد، در این راه مصرف کند که مورد رضایت الهی است.

کد خبر 4882785

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha