پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۳۳

مدیر صنایع تبدیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری:

۲۰۰ هزار تن خوراک آبزیان در چهارمحال و بختیاری تولید شد

۲۰۰ هزار تن خوراک آبزیان در چهارمحال و بختیاری تولید شد

شهرکرد- مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری از تولید بیش از ۲۰۰ هزار تن خوراک آبزیان در سال ۹۸ در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، طهمورث فتاحی در این خصوص بیان کرد: این میزان خوراک آبزیان تولیدی، علاوه بر تأمین نیاز ۳۰ هزار تنی استان حدود ۴۰ درصد از خوراک آبزیان مورد نیاز کشور را نیز تأمین می‌کند.

وی، از صادرات بیش از هفت هزار تن خوراک آبزیان این استان به کشور عراق در سال ۹۸ خبر داد و تصریح کرد: با توجه به مرغوبیت محصول تولیدی و ثبت سفارش انجام شده در سال جهش تولید، امسال این میزان صادرات افزایش خواهد داشت.

مدیر صنایع تبدیلی تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، رونق صادرات مواد غذایی سالم و مشتری‌پسند استان به خارج از کشور، خودکفایی و اشتغالزایی را مهمترین رویکرد این بخش در کشاورزی عنوان کرد.

کد خبر 4900594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha