پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱:۵۳

سازمان غذا و دارو آمریکا اعلام کرد؛

بیماران بهبود یافته کرونا پلاسمای خون خود را اهدا کنند

بیماران بهبود یافته کرونا پلاسمای خون خود را اهدا کنند

سازمان غذا و دارو آمریکا، بیماران بهبودیافته از بیماری کووید ۱۹ را به اهدای پلاسما در جهت گسترش درمان های مرتبط با خون ترغیب می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، افراد بهبودیافته از کووید ۱۹ می‌توانند تأثیر فوری در کمک به سایر افراد بیمار داشته باشند. با اهدای پلاسما یک نفر، احتمال کمک به بالغ بر چهار نفر وجود دارد.

همچنین گفته شده است پلاسما فرد بهبودیافته می‌تواند برای ساخت محصول بیولوژیکی موسوم به hyperimmune globulin استفاده شود؛ این محصول هم می‌تواند برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ استفاده شود.

این سازمان از افرادی که حداقل دو هفته از بهبودی کامل شأن از بیماری کووید ۱۹ گذشته است، درخواست کرده که به مراکز اهدای خون یا پلاسما مراجعه نمایند.

پلاسما بیمار بهبودیافته، یک محصول سرشار از آنتی بادی است که از خون بیمار بهبودیافته از بیماری ویروسی ساخته می‌شود.

تجربه قبلی از ویروس‌های تنفسی و داده‌های محدود از سایر کشورها نشان می‌دهد که پلاسما فرد بهبودیافته دارای پتانسیل کاهش شدت بیماری یا کوتاه شدن طول عمر بیماری ناشی از کووید ۱۹ است.

کد خبر 4902813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha