پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۰۵

با داوری آثار ارسالی انجام گرفت؛

معرفی نفرات برتر مسابقه عکاسی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد

معرفی نفرات برتر مسابقه عکاسی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج- مسابقه مجازی عکس در خانه می‌مانیم حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: مسابقه عکاسی به شکل مجازی و در سطح استانی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و با هدف جلب مشارکت هنرمندان و استفاده از ظرفیت هنر در ترویج فرهنگ مقابله با شیوع ویروس کرونا و افزایش تاب آوری با تاکید بر در خانه ماندن مردم در فروردین ماه امسال برگزار شد.

شریف اسلامی افزود: فراخوان عمومی مسابقه هفتم فروردین ماه منتشر شد و شرکت کننده گان تا ۲۵ فروردین ماه مهلت داشتند آثار خود را در دو بخش عکاسی با دوربین حرفه‌ای و عکاسی با گوشی موبایل به دبیرخانه ارسال کنند.

وی ابراز داشت: تعداد ۴۰۰ اثر در دو بخش به دبیر خانه مسابقه رسید و پس از داوری این آثار توسط هیأت داوران متشکل از حسن غفاری، اسحاق آقایی، و حسن فتاحیان، سه اثر در بخش موبایل و سه اثر در بخش دوربین عکاسی برگزیده و معرفی شدند.

اسلامی تصریح کرد: در بخش دوربین عکاسی نفر اول "علی خسروانی" از یاسوج لوح افتخار و مبلغ ده میلیون ریال جایزه نقدی، نفر دوم "وحید میرزایی" از گچساران لوح افتخار و مبلغ هفت میلیون ریال جایزه نقدی و نفر سوم "علی شفیعیان" از یاسوج لوح افتخار و مبلغ پنج میلیون ریال جایزه نقدی به عنوان نفرات برگزیده این انتخاب شدند.

رئیس حوزه هنری استان گفت: در بخش موبایل "سحر گرجی پور" از یاسوج، "عباس گودرزی" از سی سخت و "امیر حسین مهدویان" از یاسوج به عنوان نفرات اول تا سوم انتخاب شدند که به هرکدام لوح افتخار و مبلغ دو میلیون ریال جایزه نقدی اهدا می‌شود.

وی ابراز داشت: آثار برگزیده این مسابقه در صفحه اینستاگرام حوزه هنری قابل مشاهده است و پس از شکست ویروس منحوس کرونا نمایشگاهی از این آثار در سطح استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 4904074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha