پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸

رییس آتش نشانی اراک خبرداد:

مهار آتش سوزی کارخانه نورد آلومینیوم در اراک

مهار آتش سوزی  کارخانه نورد آلومینیوم  در اراک

اراک- رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: آتش سوزی کارخانه نورد آلومینیوم در اراک با سرعت عمل بالا و حضور به موقع آتش نشانان مهار شد.

مسعود آقا زیارتی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: صبح امروز دوشنبه آتش نشانی اراک با دریافت خبر بروز آتش سوزی در کارخانه نورد آلومینیوم بلافاصله آتش نشانان ایستگاه‌های شماره دو و یک را به ترتیب از کوی صنعتی و کوی مصطفی خمینی به همراه خودروی تانکر پشتیبان از ایستگاه شماره ۱۱ واقع در کوی الغدیر به محل حادثه اعزام شدند.

وی گفت: آتش نشانان به دو گروه عملیاتی تقسیم شده که گروه اول به داخل سوله رفته و با استفاده از تجهیزات خاموش کننده، کانون آتش را که هدف گرفته و عملیات مهار آتش را آغاز کردند. گروه دوم از آتش نشانان نیز خود را به پشت بام سوله رسانده و با لوله کشی و استفاده از چندین رشته لوله آبدهی آتش نشانی مشغول خاموش سازی آتش شدند.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک ادامه داد: سرعت عمل و دقت بالای آتش نشانان، آتش در همان دقایق اولیه به کنترل نیروهای عملیاتی درآمد و از سرایت آن به دیگر دستگاه‌های داخل سوله و نیز قسمت‌های دیگر سقف که از نوع پشم شیشه بود جلوگیری به عمل آمد.

آقازیارتی با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه مصدوم و تلفات جانی برجای نگذاشت، عنوان کرد: علت بروز این حادثه توسط کارشناسان ایمنی آتش نشانی اراک در حال بررسی است.

وی خاطر نشان کرد: این آتش سوزی پس از نزدیک به یک ساعت تلاش نیروهای عملیاتی خاموش و مهار شد و آتش نشانان پس از اطمینان از عدم وجود هرگونه آتش پنهان و نیز خطرات احتمالی، با جابجایی لوازم سوخته و تحویل محل حادثه به مسئولین کارخانه به مأموریت خود پایان داده و به ایستگاه‌های خود بازگشتند.

کد خبر 4910827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha