پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۳۰

استاندار همدان:

لایروبی رودخانه‌های استان همدان سیلاب فروردین ماه را مدیریت کرد

لایروبی رودخانه‌های استان همدان سیلاب فروردین ماه را مدیریت کرد

همدان - استاندار همدان بااشاره به مدیریت ورودی و خروجی سدها و همچنین لایروبی رودخانه‌های استان همدان در زمان بروز سیلاب‌های اخیر گفت: لایروبی رودخانه‌ها سیلاب فروردین ماه را مدیریت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدسعید شاهرخی عصر چهارشنبه در بازدید از سدهای اکباتان و آبشینه در همدان و بررسی وضعیت آب سدهای استان با اشاره به بارندگی‌های اخیر و اهمیت موضوع آب گفت: تأمین آب شرب از اولویت‌های مهم در استان است.

وی با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌های اخیر و با همکاری دستگاه‌های حوزه وزارت نیرو در استان همدان سعی می‌شود مشکل آب در استان همدان نداشته باشیم، گفت: مدیریت ورودی و خروجی سدها و همچنین لایروبی رودخانه‌های استان همدان در زمان بروز سیلاب‌های اخیر به خوبی انجام شد که قابل تقدیر است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: از ابتدا سال آبی جاری تاکنون ۴۴۷ میلیمتر بارندگی در استان همدان به ثبت رسیده است که نسبت به میانگین بلند مدت ۳۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

منصور ستوده افزود: خوشبختانه هم اکنون سه سد استان شامل اکباتان، کلان ملایر و سرابی تویسرکان سر ریز شده‌اند و مابقی سدهای استان همدان نیز در وضعیت خوبی از نظر ذخیره آب دارند.

وی گفت: خوشبختانه با توجه به لایروبی حدود بیش از ۱۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان از خسارات احتمالی ناشی از سیلاب‌ها جلوگیری شد و توانستیم با مدیریت سدها آن را کنترل کنیم.

ستوده اضافه کرد: در حال حاضر ۶ سد استان همدان با ظرفیت ۱۱۰ میلیون مترمکعب در حال بهره برداری است.

کد خبر 4913141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha