به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رسول پناه پس از پایان جلسه عصر روز شنبه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد موارد مطرح شده در این نشست گفت: محور اصلی جلسه امروز بررسی شرایط کارگزار باشگاه پرسپولیس بود که هنوز به جمع بندی نرسیدیم و طی روزهای یکشنبه یا دوشنبه پس از بررسی بیشتر تصمیم نهایی را اعلام خواهیم کرد.
وی دو دستگی بین اعضای هیات مدیره در این مورد را رد کرد و در مورد اینکه چرا مهرداد هاشمی ناراحت است و با خبرنگاران مصاحبه نکرد گفت: آقای هاشمی اهل مصاحبه نیست و در این مدت هم مصاحبه نکرده است!
(توضیح: مهرداد هاشمی چند روز پیش در تلویزیون حاضر شد و مصاحبه مفصلی هم داشت).
سرپرست باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که آیا قرارداد جدید با کارگزار به امضا وزیر ورزش هم خواهید رسید گفت: خیر. فقط برای اعلام نظر به معاونت حقوقی وزارت ورزش ارسال خواهد شد.
رسول پناه در مورد تمدید قرارداد بازیکنان پرسپولیس گفت: در مورد تمدید قرارداد بازیکنان هنوز صحبتی نشده است و باید سرمربی و سرپرست تیم در مورد بازیکنان و تمدید قرارداد آنها صحبت کنند و نظر بدهند.



نظر شما