پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۹:۴۴

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ری خبر داد؛

اخراج ۲۰ هزار واحد دامی غیر مجاز از مراتع شهرری

اخراج ۲۰ هزار واحد دامی غیر مجاز از مراتع شهرری

ری- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ری از اخراج ۲۰ هزار واحد دامی غیر مجاز از مراتع شهرری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ضیا نصرتی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در طول مدت اجرای پروژه مدیریت چرا و کنترل دام، حدود ۲۰ هزار واحد دامی غیر مجاز از مراتع قشلاقی این شهرستان اخراج و متخلفان نیز به مراجع قضائی معرفی شده‌اند.

نصرتی با بیان اینکه شهرستان ری دارای ۱۵۰ هزار هکتار اراضی مرتعی ممیزی شده می‌باشد افزود: تا کنون برای ۱۰۰ هزار هکتار از این مراتع طرح مرتعداری تهیه شده است و تهیه طرح مرتعداری برای مابقی این مراتع نیز در دستور کار قرار دارد.

وی به اقدامات احیایی در این مراتع اشاره کرد و اظهار داشت: طی یکسال گذشته و در راستای اصلاح و توسعه مراتع ،۱۰۰ هکتار از عرصه‌های مرتعی شهرستان ری زیر پوشش اقدامات احیایی شامل بوته کاری با گونه‌های آتریپلکس و قره داغ همراه با آبیاری و مراقبت و نگهداری قرار گرفته است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ری ادامه داد: به منظور جلوگیری از پیشروی بیابان، کنترل فرسایش بادی و تثبیت شن‌های روان، طرح بیابان زدایی برای ۱۰ هزار هکتار از اراضی بیابانی این شهرستان تهیه شده است که پس از تصویب این طرح در کمیته فنی و تخصیص اعتبارات لازم، این طرح به مرحله اجرا در خواهد آمد.

نصرتی بر اجرای طرح‌های بیابان زدایی تاکید کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه وسعت زیادی از اراضی ملی شهرستان ری جزو اراضی بیابانی است، اجرای طرح‌های بیابان زدایی ضرورتی اجتناب ناپذیر است و چنانچه اقدامات بیابان زدایی در این مناطق انجام نشود، تولید گرد و غبار و آثار خسارت بار آن می‌تواند به عنوان تهدیدی جدی برای ساکنین این مناطق و همچنین شهر تهران مطرح شود.

کد خبر 4923387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha