به گزارش خبرنگار مهر، برای حضور در انتخابات فدراسیون ووشو ۱۱ نفر ثبت نام کرده بودند که پس از برگزاری جلسه کمیسیون تطبیق، نام ۵ نفر از این لیست خارج شد و در نهایت ۶ نفر به دور دوم تایید صلاحیتها راه پیدا کردند.
محمود متدین، حسین اوجاقی، امیرعباس لشگری، محمود رشیدی، امیرصدیقی و علی اصغر شعبانی ۶ نفری بودند که باید برنامههای خود را برای رقابت در انتخابات تدوین میکردند. در بین این نفرات، ائتلاف لشگری، صدیقی و اوجاقی از قبل قابل پیش بینی بود. ائتلافی که از دل فدراسیون و به احتمال زیاد با حمایت درصد قابل توجهی از اعضای مجمع شکل گرفته که شاید رئیس آینده فدراسیون را نیز معرفی کند.
اما انتصاب لشگری به سمت مدیر مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد، یک ضلع این ائتلاف را دستخوش تغییر کرد. لشگری دوره قبل هم نامزد حضور در انتخابات فدراسیون بود که به دلیل حضور مهدی علی نژاد انصراف داد و جامعه ووشو عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی را یکی از مدعیان جدی در انتخابات پیش رو میدانستند.
اما لشگری تصمیم گرفت به جای حضور در رأس فدراسیون ووشو، مدیریت در یک مرکز دانشگاهی را بپذیرید. جایی که پیش از وی، محمد دادکان مسئولیت داشت. البته که تأسیس این مرکز، تغییر ساختار ورزش دانشگاه آزاد را در پی داشت و این یعنی گام بلندی برای تحول در بزرگترین مرکز آموزشی کشور که بیشترین دانشجو را در خود جای داده است. تحولی که سالهاست نیاز اساسی ورزش در دانشگاه آزاد است و جای کار زیادی دارد.
لشگری با این تصمیم که حتماً پس از مشورت با مهدی علی نژاد اتخاذ شده، قید حضور در انتخابات را زده و شاید به همین زودی ها هم انصراف خود را اعلام کند. در چنین شرایطی شاید نام محمود رشیدی و حسین اوجاقی بالاترین درصد را برای برای نشستن روی صندلی ریاست فدراسیون ووشو به خود اختصاص میدهند که در این بین هم باید شانس بیشتر را به حسین اوجاقی داد.
هر چند باید منتظر تایید صلاحیت نهایی کاندیداها ماند که چند نفر به روز مجمع می رسند. مجمعی که شنیده میشود ۲۷ خردادماه تشکیل و تکلیف رئیس آینده این فدراسیون مشخص خواهد شد.
نظر شما