به گزارش خبرنگار مهر، سردار حاجی محمد مهدیان نسب امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در پی رسیدگی به چند فقره پرونده زمین خواری مبنی بر تصرف غیر قانونی ۳۰ هزار متر مربع از اراضی ملی شهرستان سلسله بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در بررسیهای به عمل آمده و اقدامات تخصصی که با همکاری کارشناسان ادارات مرتبط شهرستان سلسله صورت گرفت مشخص شد، افرادی سودجو ۳۰ هزار مترمربع از اراضی ملی را به صورت غیر قانونی و بدون مجوز به کاشت درخت گردو اختصاص داده و اقدام به فنس گذاری و ساخت و ساز غیر مجاز در اطراف آن کرده اند.
فرمانده انتظامی لرستان ادامه داد: مأموران در راستای اجرای احکام مرجع قضائی و با همراهی کارشناسان اداره راه و شهرسازی، زمینهای تصرف شده را به اراضی ملی بازگرداندند.
سردار مهدیان نسب با بیان اینکه برابر اعلام کارشناسان ارزش اراضی مذکور ۲۷ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با افراد سودجو و متخلفان که به اراضی ملی دست درازی کنند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.
نظر شما