۲ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۲۱

معاون هلال احمر گلستان:

۳ دوچرخه سوار گمشده در ارتفاعات درازنو پیدا شدند

۳ دوچرخه سوار گمشده در ارتفاعات درازنو پیدا شدند

کردکوی- معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر گلستان گفت: سه دوچرخه سوار گمشده در ارتفاعات درازنو بعد از ساعت ها جستجو پیدا و به مکان امن منتقل شدند.

سیدرحیم میرکریمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: ساعت ۲۳ شامگاه پنجشنبه گمشدگی در کوهستان سه دوچرخه سوار توسط گروه های مردمی به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر استان اعلام شد.

وی افزود: این حادثه در ارتفاعات درازنو کردکوی اتفاق افتاد و سه تیم متشکل از ۱۵ امدادگر و یک پرسنل از پایگاه مرکزی این شهرستان به محل حادثه اعزام شدند.

میرکریمی گفت: در این عملیات جستجو، چهار دستگاه موتورسیکلت، دو دستگاه کمکدارسبک، یک دستگاه مینی بوس و دو دستگاه موتورسیکلت به کارگیری شد.

وی بیان کرد: امدادگران هلال احمر موفق شدند یک فرد گمشده را ساعت ۱۲ و ۵۰ دقیقه بامداد جمعه پیدا کرده و به محل امن منتقل کنند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر گلستان گفت: دو حادثه دیده دیگر هم در ساعت سه و ۴۵ دقیقه پیدا و به محل امن انتقال داده شدند و عملیات ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه پایان پذیرفت.

کد خبر 4931866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha