۹ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۱

در اطلاعیه ای عنوان شد

مردم از نزدیک شدن به حریم رودخانه های گیلان خودداری کنند

مردم از نزدیک شدن به حریم رودخانه های گیلان خودداری کنند

رشت- آب منطقه ای گیلان در اطلاعیه ای از شهروندان و مسافران به ویژه کشاورزان هشدار داد از نزدیک شدن به حریم رودخانه ها، نهرها و کانال های آبیاری به دلیل خطر غرق شدگی جدا خودداری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت آب منطقه‌ای گیلان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به رها سازی آب سد سفیدرود جهت آبرسانی به اراضی کشاورزی، رودخانه‌ها، نهرها و کانالهای آبرسانی استان گیلان پر آب بوده و در صورت بی احتیاطی خطر غرق شدن افراد را به دنبال دارد.

لذا از مسافرین محترم و هم استانی‌های عزیز بخصوص کشاورزان و ساکنین حریم رودخانه‌ها و کانالهای آبرسانی تقاضا می‌شود جهت جلوگیری از هر گونه حادثه دلخراش موارد احتیاط و ایمنی را رعایت نموده و از ورود به رودخانه‌ها، کانال‌ها، انهار و تأسیسات آبی استان به طور جدی خودداری نمایند.

بدیهی است در صورت بروز هرگونه حادثه و به تبعیت از آن قطع آب کانال‌ها مشکلات فراوانی را برای این شرکت و شالیکاران عزیز به دنبال خواهد داشت.

کد خبر 4936476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha