۹ خرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۳۵

/ نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی؛ امتیاز یا تبعیض- 8 / وزیر علوم در گفتگو با مهر:

تسهیلات نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی تبعیض آمیز نیست / این بخشنامه حداقل امتیاز برای اعضای هیئت علمی است

تسهیلات نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی تبعیض آمیز نیست / این بخشنامه حداقل امتیاز برای اعضای هیئت علمی است

دکتر محمد مهدی زاهدی گفت : بخشنامه نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی حداقل امتیاز برای دانشگاهیان است و به نظر من تبعیض آمیز نیست.

دکتر محمد مهدی زاهدی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی بی ضابطه نیست و بر اساس یکسری قوانین امکانپذیر می شود.

وی اضافه کرد : فرزندان اعضای هیئت علمی برای هرگونه نقل و انتقال باید در آزمون پذیرفته شده و حداقل 93 درصد نمره آخرین فرد قبولی رشته را احراز کرده باشند. بنابراین این شرط نمی تواند شرط و آیین نامه ای تبعیض آمیز برای اعضای هیئت علمی باشد.

وزیر علوم گفت : با توجه به اینکه اقشار دانشگاهی و به ویژه اعضای هیئت علمی از نخبگان جامعه هستند فکر می کنم، تسهیلات نقل و انتقال فرزندان اعضای هیئت علمی حداقل امتیازی است که می توان برای این قشر در نظر گرفت.

زاهدی در ادامه گفت : بنابراین به نظر من اینگونه امتیازات برای اعضای هیئت علمی تبعیض آمیز نیست.

کد خبر 494844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha