پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

افزایش خروجی زاینده رود برای تامین نیاز آبی کشاورزی شرق اصفهان

افزایش خروجی زاینده رود برای تامین نیاز آبی کشاورزی شرق اصفهان

اصفهان-عضو هیات مدیره نظام صنف کشاورزی اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده رود برای تامین نیاز آبی مزارع شرق اصفهان خبر داد.

حسین محمدرضایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با پیگیری و مطالبه کشاورزان و تلاش مسئولان اجرایی، سیاسی، قضائی، انتظامی، صنف کشاورزی و شورای میراب‌ها، امروز سه شنبه دهم تیرماه آب برای کشت تابستانه شرق اصفهان افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا و افزایش نیاز شرب و بهداشت و پیشتازی کشاورزان اصفهان در اجرای اصلاح الگوی کشت و استفاده بهینه از آب و خاک، مقدار و نوع و کیفیت کشت و کار مدیریت خواهند شد.

محمدرضایی با تاکید بر ضرورت کمک مسئولان امر در راستای به ثمر رسیدن کشت تابستانه کشاورزان با این آب، گفت: شرکت آب منطقه‌ای با همکاری قوه قضائیه و نیروی انتظامی و با همراهی و کمک صنف کشاورزی و تیم ساماندهی زاینده رود باید برای حفظ و حراست و جلو گیری از برداشت‌های بی رویه و غیر قانونی جهت رساندن آب به شرق اصفهان قاطعانه اقدام و عمل کنند.

عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه کشاورزان باید استفاده بهینه از این آب گران‌بها داشته باشند، افزود: سازمان جهاد کشاورزی باید برای هرچه بهتر شدن کشت تابستانه نهاده‌های کشاورزی را سریعاً به دست کشاورزان برساند.

کد خبر 4961816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha