به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رضاعی ظهر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران استان کردستان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت اخیر در مجموع ۷۴ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در استان کردستان شناسایی شده است.
وی با اشاره به روند رو به رشد شمار بستری شدگان در بیمارستانهای استان کردستان، گفت: در حال حاضر ۴۶۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری و مورد مداوا هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به آمار بستری شدگان در کردستان به تفکیک بیمارستانهای استان، افزود: در حال حاضر در بیمارستان توحید سنندج ۱۹۰ نفر، بعثت سنندج ۲۰ نفر و کوثر سنندج ۷۶ نفر بستری هستند.
وی به وضعیت بیمارستانهای سایر شهرستانهای استان کردستان اشاره کرد و گفت: در بیمارستان امام خمینی سقز ۴۰ نفر، بوعلی مریوان ۱۴ نفر، فجر مریوان ۴۰ نفر، شهید بهشتی قروه ۱۳ نفر، امام حسین بیجار ۱۶ نفر، بیمارستان سینای کامیاران ۱۶ نفر، بیمارستان امام خمینی (ره) در دیواندره ۱۲ نفر، بیمارستان شهدا در دهگلان هشت نفر، شهید چمران در سروآباد یک نفر و در بیمارستان رازی بانه ۱۷ نفر بستری هستند.
رضاعی به شمار افراد بستری شده در بخش ویژه یا آی.سی.یو در بیمارستانهای استان کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر ۸۱ بیمار مبتلا به کرونا در کردستان در بخش ویژه بستری هستند.
وی آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در کردستان از ابتدا تاکنون را ۳۲۴ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۶۸ نفر در سقز، ۱۰۷ نفر در سنندج، ۲۵ نفر در قروه، ۲۹ نفر در بانه، در مریوان ۱۶ نفر، ۲۳ نفر در بیجار، ۳۰ نفر در کامیاران، ۱۸ نفر در دیواندره و هشت نفر در دهگلان جان باختند که همه موارد بهصورت بهداشتی و با رعایت دستورالعملهای مرتبط دفن شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خطاب به شهروندان اظهار کرد: روند فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شستوشوی مرتب دستها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینه را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر اینصورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.


نظر شما