پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴

بخشدار کرچمبو شهرستان بوئین میاندشت:

اقدامی برای اجرای سد بطلاق بویین میاندشت نشده است

اقدامی برای اجرای سد بطلاق بویین میاندشت نشده است

بوئین میاندشت-بخشدار کرچمبو بوئین میاندشت گفت:تاکنون هیچ اقدامی در اجرای عملیات سد بطلاق به جز تبلیغ بیهوده انجام نشده است،در حالیکه این طرح آبادانی و رونق بخش کشاورزی شهرستان را در پی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد عصاری پیش از ظهر چهارشنبه در نشستی که پیرامون مشکلات روستاهای شهرستان بوئین میاندشت با نماینده شهرستان در مجلس برگزار شد، اظهار داشت: مشکل روستاهای شهرستان طرح هادی روستایی است چون بدون کار کارشناسی حریم‌ها را مشخص کردند و برخی از طرح‌های هادی بازنگری نشده است در صورتی که طبق قانون هر ۱۰ سال یک بار طرح هادی باید بازنگری شود، متأسفانه روستایی داریم که سه سال از قانون بازنگری طرح هادی گذشته است.

وی بیان داشت: اداره برق به بهانه کمبود اعتبار در انتقال تیرهای برق و پروژه‌های برق روستاها کوتاهی می‌کند با وجود اینکه وظیفه اداره برق است، در روستاها محدودیت منابع داریم و نمی‌توانیم اعتبار دهیاری‌ها را به ادارات پرداخت کنیم.

شهرستان بوئین میاندشت به مدیر جهادی نیاز دارد

بخشدار کرچمبو شهرستان بوئین میاندشت با بیان اینکه شهرستان بوئین میاندشت به مدیر جهادی نیاز دارد متأسفانه برخی مدیران مانع توسعه شهرستان بوئین‌میاندشت هستند و خواستاریم نماینده شهرستان در این زمینه ورود پیدا کند، گفت: اگر می‌خواهیم مردم در روستا بمانند و به تولید مشغول باشند باید شرایطی ایجاد می‌کنند که تمایل به ماندن در روستا ندارند در صورتی که اگر روستاها آباد شود شهرها را نیز آباد می‌کنیم چون تولید در روستاها انجام می‌شود، همکاری و حمایتی از مردم روستا حتی برای دریافت تسهیلات بانکی انجام نمی‌شود بعد گلایه می‌کنیم چرا روستاها خالی از جمعیت شده است.

وی گفت: پس از پیروزی انقلاب دولت‌های مختلف خدمات زیادی در بخش راه و زیر ساخت روستایی انجام دادند اما هنوز محدودیت‌هایی وجود دارد که با وجود توان و قدرتی که در نماینده شهرستان می‌بینیم انتظار داریم نتیجه‌ای حاصل شود.

دهیاری روستاهای کوچک نیاز به افزایش اعتبار دارد

عصاری با تأکید بر اینکه اعتبارات دهیاری‌ها به خصوص دهیاری روستاهای کوچک نیاز به افزایش اعتبار دارد چون با قطره چکانی پروژه‌ها را پیش می‌برند، بیان داشت: تاکنون هیچ اقدامی در اجرای عملیات سد بطلاق انجام ندادند و فقط تبلیغات بوده است، برای اتمام پروژه سد بطلاق از تمام توان استفاده می‌کنیم و خواستاریم نماینده شهرستان در مجلس با رایزنی در وزارتخانه، امسال شاهد تخصیص و بهره‌برداری سد بطلاق باشیم آبادانی و رونق بخش کشاورزی شهرستان نیاز به تأمین آب دارد و از طرفی ۸۰ درصد این مردم این منطقه به شغل کشاورزی و دامداری مشغول هستند که در اثر کمبود آب رنج می‌کشند.

اگر می‌خواهیم روستاها را آباد کنیم بافت روستا باید حفظ شود

بخشدار کرچمبو شهرستان بوئین میاندشت با انتقاد از اینکه بافت برخی روستاهای شهرستان از بین رفته است، گفت: اگر می‌خواهیم روستاها را آباد کنیم بافت روستا باید حفظ شود نه اینکه شهرک سازی و خانه‌های مجلل با سقف شیروانی احداث شود؛ این سبک و شیوه به معنای تزریق فرهنگ خوش نشینی در روستاها است در حالی که ابنیه تاریخی روستاها نباید از بین برود، اگر مسئولین بوئین‌میاندشت همدل شوند آبادانی شهرستان را خواهیم دید.

کد خبر 4986194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha