۱۸ خرداد ۱۳۸۶، ۲۱:۲۴

رئیس ستادفرماندهی و کنترل پلیس راه نیروی انتطامی کشور در گفتگو با مهر :

آخرین اطلاعات از وضعیت راهها در شرق کشور / بازسازی برخی از محورها به چند هفته زمان نیاز دارد

آخرین اطلاعات از وضعیت راهها در شرق کشور / بازسازی برخی از محورها به چند هفته زمان نیاز دارد

رئیس ستادفرماندهی و کنترل پلیس راه نیروی انتطامی کشور اعلام کرد : ساعاتی پیش چند محور در شرق کشور با بیش از 50ساعت کار مداوم باز شده است .

سرهنگ حسین علیشاهی ، در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : هم اکنون محورهای نیک شهر- بنت ، نیک شهر- اسپکه- فنوج -ایرانشهر، نیک شهر -جکی گور که به سبب بارش شدید باران و طغیان روخانه های محلی بسته شده  بودند، از ساعت 15امروز  بازگشایی شدند .

وی ادامه داد : همچنین محورهای ایرانشهر-چابهار ، چابهار-زرآباد -جاسک ، نیک شهر -قصرقند و سه راهی پیشین در استان سیستان و بلوجستان ، محورهای جاسک -میناب ،جاسک -کنارک و جکدان -جاسک در استان هرمزگان و راههای روستایی دهستان مارزاستان کرمان همچنان بسته هستند .

رئیس ستاد فرماندهی و کنترل پلیس راه ناجا از بازگشایی محور ایرانشهر-اسپکه نیزخبر داد .

علیشاهی  با اشاره به طغیان رودخانه هایی مانند سرباز در شهر سربازکه بر اثرآن چند پل تخریب شده ، اعلام کرد : بازسازی برخی از محورهای اصلی به چند روز  و برخی ازمحورهای روستایی به چند هفته زمان  نیاز دارند .

وی متذکرشد : البته در طول این مدت عوامل سازمان راهداری قطعا کنار گذرهایی احداث خواهند کرد .

علیشاهی توضیح داد : این کنارگذرها به طول500 تا 600متر خاکی و به شکل موقت برای رفت و آمدها تا زمان بازسازی و ایمن سازی محورها به کار گرفته خواهند شد .

کد مطلب 498628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha