پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۳۲

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران عنوان کرد:

کاهش ۵۲ درصدی مرگ و میر با قرص برنج در مازندران

 کاهش ۵۲ درصدی مرگ و میر با قرص برنج در مازندران

ساری- مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: ۱۳ نفر براثر مسمومیت ناشی از قرص برنج در سه ماهه امسال در استان فوت کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵۲ درصد کاهش داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به مسمومیت ۱۳ نفر با قرص برنج در سه ماهه امسال اظهار داشت: از این تعداد هشت نفر زن و مابقی مرد هستند و بیشترین آمار فوتی در شهرستان‌های بابل با چهار نفر، آمل، قائمشهر و نوشهر هر کدام با دو نفر ثبت شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران با اعلام اینکه در همه ماه‌های سال مرگ و میر ناشی از مصرف قرص برنج در استان وجود داشت افزود: سنین ۲۱ الی ۳۰ سال با پنج نفر بیشترین و ۶۱ سال به بالا با یک نفر کمترین آمار را به خود اختصاص دادند.

عباسی خاطرنشان کرد: خرداد با شش مورد، اردیبهشت با چهار و فروردین با سه مورد بیشترین ماه‌هایی بود که در آن مسمومیت با قرص برنج ثبت شد.

این مقام اجرایی استان خاطر نشان کرد: اعمال محدودیت‌های جدی تر در دسترسی افراد به این ماده مهلک و نیز برخورد با توزیع کنندگان آن و بالابردن آگاهی کسانی که به قصد تهدید خانواده‌ها، جان خود را به خطر می‌اندازند، مورد تاکید است.

کد خبر 4990503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha