۲۳ مرداد ۱۳۹۹، ۲۲:۱۵

فرمانده مرزبانی خوزستان:

محموله ۱۳ میلیاردی قاچاق قبل از ورود به بندر آبادان متوقف شد

محموله ۱۳ میلیاردی قاچاق قبل از ورود به بندر آبادان متوقف شد

اهواز- فرمانده مرزبانی خوزستان از توقیف یک فروند شناور تجاری در سواحل آبادان و کشف ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق خبر داد.

سردار لطفعلی پاکباز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز و حمایت از تولید داخلی، دریابانان پایگاه دریابانی ماهشهر روز گذشته در یک عملیات برنامه‌ریزی شده فروند شناور تجاری را که حامل کالای قاچاق که از کشورهای حوزه خلیج همیشه فارس به مقصد بندر «سجافی» در حرکت بود، شناسایی و متوقف کرد.

وی افزود: مأموران در بازرسی دقیق از شناور توقیف شده ۱۲۰ دستگاه کولر گازی را که قاچاق و با هدف عرضه در بازار داخلی کشور بارگیری شده بود، کشف کردند.

فرمانده مرزبانی خوزستان با اشاره به دستگیری هفت متهم در این رابطه، تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای مکشوفه را ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد کرده‌اند که پس از تشکیل پرونده مقدماتی به همراه متهمان تحویل مراجع قانونی شدند.

سردار پاکباز در پایان عنوان کرد: امروز مجموعه مرزبانی خوزستان با بهره‌گیری از توان رزم بالا و هوشمند سازی نوار مرزی تمام تلاش خود را برای مبارزه بی‌امان با قاچاق و مخلان اقتصاد داخلی کشور به کار گرفته است.

کد خبر 4997941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha