۵ شهریور ۱۳۹۹، ۷:۴۶

نماینده ولی فقیه در فارس:

‌سازش کاران با اسرائیل به انسانیت خیانت می‌کنند

‌سازش کاران با اسرائیل به انسانیت خیانت می‌کنند

شیراز- نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز گفت: کسانی که با اسرائیل صلح نامه امضا و عادی سازی روابط کردند، بدانند به انسانیت خیانت می‌کنند و باید پاسخگو باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله لطف الله دژکام، شامگاه سه شنبه در هفتمین جلسه «سه شنبه‌های تکریم» استان فارس که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد، از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد کانون‌های مساجد به خاطر برگزاری «سه شنبه‌های تکریم» تجلیل کرد.

آیت الله دژکام از ادامه این طرح حمایت کرد و گفت: هر یک از این شهدا راهی برای دست یابی به سبیل الهی هستند.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) اضافه کرد: روزی باید انتقام خون شهدا و مظلومیت آنان که مظلومانه شهید شدند، گرفته شود و نباید این حق و خون ضایع شود.

امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه یکی از نام‌های مبارک امام زمان (عج)، «منتقم» است، افزود: ایشان انتقام خون شهدای کربلا و سایر شهدا را خواهد گرفت، حضرت ولیعصر (عج)، ولی همه ما هستند و ولی خون جد شأن امام حسین (ع) هستند.

وی با اشاره به اینکه شهدا به ارزش‌های اسلامی و انسانیت توجه ویژه ای داشتند، تاکید کرد: اسرائیلی‌ها و کسانی که امروزها با آنان می‌نشینند و صلح نامه امضا کردند و عادی سازی روابط کردند، بدانند آن روز دیر نیست و آنانی که خیانت به انسانیت می‌کنند باید در آن روز پاسخگو باشند و امیدوارم ما در آن روز سربازی برای امام زمان (عج) باشیم.

رئیس ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور هم در این مراسم، گفت: «سه شنبه‌های تکریم» باید یک سنت حسنه مبدل شود تا هر سه شنبه از خانواده‌های شهدا، یادی کنیم و از آنان دل جویی شود.

حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی عنوان کرد: امسال چهلمین پاسداشت دفاع مقدس است که تا امروز ۹ هفته آن برگزار شده است و در ۸ هفته گذشته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حضور داشت و امروز به خاطر حضور در هیئت دولت در این جلسه حضور نیافت.

رئیس ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور اظهار کرد: «سه شنبه‌های تکریم» باید یک سنت حسنه شود تا هر سه شنبه از خانواده‌های شهدا، یادی کنیم و از آنان دلجویی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین جلسه «سه شنبه‌های تکریم» به همت ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فارس و به مناسبت هفته دولت به تکریم از ۲ خانواده شهدای دولت، اختصاص یافت.

کد مطلب 5008472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha