پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۳۲

فرمانده سپاه امیرالمومنین ایلام خبر داد

همکاری سپاه و انتظامی ایلام در طرح برخورد با اراذل و اوباش

همکاری سپاه و انتظامی ایلام در طرح برخورد با اراذل و اوباش

ایلام-فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع)استان ایلام گفت: سپاه و بسیج در طرح برخورد با اراذل و اوباش به صورت تمام قد در کنار نیروی انتظامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جمال شاکرمی صبح یکشنبه در دیدار با مسئولان انتظامی استان اظهار کرد: امنیت مطلوب در تراز جمهوری اسلامی با مشارکت همه دستگاه‌ها و آحاد جامعه امکانپذیر است و ایجاد و گسترش امنیت موجب رشد و توسعه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، علمی و اقتصادی می‌شود.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام افزود: اراذل و اوباش از افراد خطرناک و هنجارشکن در جامعه هستند و می‌طلبد در راستای رضایتمندی شهروندان با این افراد قانون‌شکن برخورد قاطع و قانونی صورت گیرد.

این مقام ارشد نظامی با بیان اینکه کارکنان نیروی انتظامی پیش قراولان برقراری امنیت در جامعه هستند، ادامه داد: سپاه و بسیج با تمام ظرفیت و تمام قد در طرح برخورد با اراذل و اوباش و همکاری با کارکنان پلیس استان از هیچ‌گونه تلاشی دریغ نخواهند کرد.

وی تاکید کرد: تشکیل قرارگاه برخورد با اراذل و اوباش نوید بخش یک اقدام جدی خواهد بود و با رصد همه فضاهای پنهان و پیدا مربوط به این گروه خطرناک که مردم از اعمال مجرمانه آنها ناراحت و ناراضی هستند امنیتی مطلوب‌تر و در تراز جمهوری اسلامی رقم خواهد خورد.

وی خطاب به اراذل اوباش مبنی بر اینکه قبل از اجرای این طرح، خودشان دست از اعمال مجرمانه و هنجارشکن بکشند، تصریح کرد: نیروی انتظامی، سپاه، بسیج و مردم دست در دست هم، این افراد قانون گریز را در هر جا و مکانی که باشند دستگیر و در اختیار قانون قرار خواهند داد.

سردار شاکرمی با اشاره به اینکه این پدیده ناخوشایند با یک اقدام جدی و هماهنگ در جامعه برچیده خواهد شد، گفت: از امروز به بعد اراذل و اوباش فضای امنی در جامعه پیدا نخواهند کرد.

کد خبر 5022731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha