پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۲۷

مدیرکل استاندارد البرز:

مجموعه ورزشی دیزین فاقد استانداردهای لازم است

مجموعه ورزشی دیزین فاقد استانداردهای لازم است

کرج - مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: چندین ایستگاه شامل تله‌کابین دره، تله‌کابین شاله، تله‌سیژ چمن و تله‌سیژ قله مجموعه دیزین فاقد استانداردهای لازم هستند.

فتانه شکراللهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت رعایت استاندارد در تجهیزات تفریحی اظهار کرد: سال گذشته و بر اساس وظیفه ذاتی خود بیش از یک هزار مورد بازرسی از تجهیزات تفریحی سطح استان البرز انجام دادیم که شامل ۴۴۸ زمین ورزشی، ۴۰ مهد کودک و ۴۰ خانه بازی می‌شد.

وی با اشاره به نامطلوب بودن سطح استاندارد تجهیزات تفریحی استان البرز، بیان کرد: متأسفانه بر اساس بازرسی‌های صورت گرفته در سال گذشته، حدود ۸۵ درصد از این تجهیزات فاقد استانداردهای لازم بودند.

مدیرکل استاندارد استان البرز با بیان اینکه شهرداری استان باید جلوی استفاده از این تجهیزات غیراستاندارد را بگیرند تا جان افراد به خطر نیفتد، خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها باید تا پایان آذر ماه سال جاری استاندارد تمامی تجهیزات تفریحی اماکن وابسته به خود را پاس کنند.

وی با اشاره به مشکلات مجموعه ورزشی دیزین متذکر شد: چندین ایستگاه شامل تله‌کابین دره، تله‌کابین شاله، تله‌سیژ چمن و تله‌سیژ قله فاقد استانداردهای لازم است، لذا بهره‌برداری از کابل‌راه‌های بدون استاندارد دیزین خلاف قانون و مقررات محسوب می‌شود.

کد خبر 5025596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha