پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۴

پایان مهلت تیم‌ها برای حضور در لیگ برتر تنیس روی میز

پایان مهلت تیم‌ها برای حضور در لیگ برتر تنیس روی میز

مهلت تعیین شده از سوی فدراسیون تنیس روی میز برای اعلام آمادگی تیم‌ها جهت حضور در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فردا به پایان می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فدراسیون تنیس روی میز، فردا بیستم مهرماه مهلت اعلام آمادگی تیم ها برای حضور در لیگ برتر تنیس روی میز آقایان و بانوان باشگاههای کشور است که طبق اعلام قبلی فدراسیون تنیس روی میز تا ۲۰ مهرماه تیم ها بایستی برای حضور خود کتبا اعلام آمادگی کنند .

تاکنون در بخش آقایان دانشگاه آزاد اسلامی، فراسنج تهران، هیات کردستان رعد پدافند هوایی، شهرداری‌کرج، نفت آبادان و پادما یدک اصفهان برای حضور در لیگ برتر آقایان اعلام آمادگی کردند و همچنین در بخش بانوان نیز تاکنون تیم‌های شهرداری شهربابک، دانشگاه آزاد اسلامی، پادما یدک اصفهان و گلستان تجارت جنوب برای حضور در بیست و چهارمین دوره لیگ برتر بانوان اعلام آمادگی کردند .

رقابت های لیگ برتر تنیس روی میز باشگاههای کشور قرار است اواخر آبان ماه آغاز شود که پس از پایان مهلت ثبت‌نام و بر اساس زمان بندی و تعداد تیم های شرکت کننده تاریخ آغاز رقابت های لیگ اعلام خواهد شد.

کد خبر 5036897

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha