۸ آبان ۱۳۹۹، ۰:۴۰

به منظور جلوگیری از شیوع کرونا؛

مرغ منجمد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای منتخب لرستان عرضه می‌شود

مرغ منجمد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای منتخب لرستان عرضه می‌شود

خرم‌آباد- معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، گفت: به منظور جلوگیری از شیوع کرونا و تجمع، عرضه مرغ منجمد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای منتخب استان انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، موسوی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اختصاص ۳۶۰ تن مرغ منجمد به لرستان، اظهار داشت: از این میزان ۱۶۰ تن سهمیه شهر خرم آباد است که تقریباً ۹۰ تن آن جذب شده است.

وی با بیان اینکه با توجه شرایط کرونا و جلوگیری از تجمع برای دریافت مرغ منجمد، ما تصمیم گرفتیم که مرغ در سطح فروشگاه‌های زنجیره‌ای منتخب توزیع شود، گفت: بقیه شهرستان‌ها نیز حواله خود را دریافت کرده‌اند.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، گفت: شهرستان‌ها مقداری از سهمیه خود را جذب کرده‌اند و به مرور توزیع می‌شود.

موسوی، افزود: همچنین درخواست ۵۰۰ تن دیگر سهمیه مرغ منجمد برای استان را داده‌ایم که به محض اختصاص آن، جذب و در سطح استان توزیع خواهد شد.

کد مطلب 5058989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha