۱۸ آبان ۱۳۹۹، ۸:۲۵

در ۷ ماه گذشته انجام شد؛

ورود بیش از ۱۰۰ هزار پرونده به شورای حل اختلاف گیلان

ورود بیش از ۱۰۰ هزار پرونده به شورای حل اختلاف گیلان

رشت- رئیس شورای حل اختلاف گیلان با اشاره به ورود ۱۰۰ هزار و ۹۳۷ پرونده در هفت ماه گذشته به این شورا، گفت: یک سوم پرونده ها به سازش ختم شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد میر محمدی شامگاه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به ورود بیش از ۱۰۰ هزار و ۹۷۳ پرونده به شورای حل اختلاف استان گیلان، اظهار کرد: یک سوم این پرونده‌ها به سازش ختم شدند.

وی افزود: این میزان معادل حدود ۳۰ درصد پرونده‌هایی بوده که قابلیت گذشت و سازش داشته‌اند و با تلاش اعضای شوراهای حل اختلاف استان گیلان به صلح منتهی شد.

معاون قضائی دادگستری گیلان در امور شورای حل اختلاف در ادامه به فعالیت‌های صورت گرفته در شعبه ویژه قصاص اشاره کرد و گفت: با کار جهادی و تلاش فراوان در هفت پرونده رضایت اولیای دم را کسب کرده و ۹ محکوم به اعدام را از اجرای حکم قصاص نجات دهند.

وی با اشاره به اینکه هزار و ۲۰۰ نفر در شورای‌های حل اختلاف استان گیلان فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: از مهم‌ترین رسالت شورای های حل اختلاف کاهش مراجعات مردم به دادگاه، رفع اختلافات محلی و همچنین رسیدگی به پرونده‌هایی مواردی که ماهیت قضائی ندارند، است.

کد خبر 5066032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha