۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۹:۰۱

رویترز خبر داد؛

سفر نمایندگان انگلیس به بروکسل برای انجام آخرین دور مذاکرات

سفر نمایندگان انگلیس به بروکسل برای انجام آخرین دور مذاکرات

نمایندگان انگلیس به بروکسل سفر کرده اند تا آخرین دور از مذاکرت مربوط به جدایی این کشور از اتحادیه اروپا را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مذاکره‌کنندگان انگلیسی وارد بروکسل شده اند تا در آخرین دور از نشست‌های مربوط به توافق تجاری برگزیت به جمع‌بندی نهایی با مقام‌های اتحادیه اروپا دست یابند.

رویترز می‌نویسد که هر دو طرف تلاش دارند مانع بروز آشفتگی و هرج‌ومرج بیشتر در روابط بریتانیا و اتحادیه اروپا شوند.

بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس و همچنین اورزلا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپایی، روز شنبه تیم های مذاکره‌کننده را به از سرگیری مذاکرات فراخواندند.

به دنبال این فراخوان، هر دو مقام در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که در صورت برطرف نشدن اختلاف‌نظرهای موجود، دستیابی به توافق «ناممکن» خواهد بود.

این در حالی است که موعد دوره انتقالی برگزیت تا پایان سال جاری میلادی تعیین شده است.

مذاکرات انگلیس با اتحادیه اروپا بر سر دسترسی ماهیگیران اتحادیه اروپا به آب‌های انگلیس، رقابت عادلانه بین شرکت‌های اتحادیه اروپا و انگلیس و همچنین، تعیین سازوکاری مشترک برای حل اختلافات آینده به بن‌بست رسیده است.

یک منبع انگلیسی نزدیک به مذاکرات به خبرگزاری رویترز گفت: «این مذاکرات آخرین شانس است».

کد خبر 5089544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha