پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۳۶

سرپرست اداره بهزیستی نهاوند مطرح کرد؛

اختصاص ۷۲میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال مددجویان بهزیستی نهاوند

اختصاص ۷۲میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال مددجویان بهزیستی نهاوند

نهاوند- سرپرست اداره بهزیستی نهاوندگفت: بیش از ۷۲ میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال جامعه هدف بهزیستی نهاوند در سال ۹۹ ختصاص یافت و ۶۰ درصد این مبلغ توسط افراد دارای معلولیت جذب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم سلگی با اشاره به پرداخت بیش از ۴۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان بهزیستی نهاوند، اظهار کرد: بیش از ۷۲ میلیارد ریال تسهیلات در سال ۹۹ برای اشتغال جامعه هدف بهزیستی نهاوند اختصاص یافته که بیش از ۶۰ درصد این مبلغ توسط افراد دارای معلولیت جذب شده است.

وی افزود: این تسهیلات تاکنون به ۱۸۷ متقاضی پرداخت شده که از این تعداد ۹۶ نفر آنها از افراد دارای معلولیت بوده که با تشکیل پرونده و طرح در کمیته اشتغال شهرستان به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

سرپرست اداره بهزیستی نهاوند بیان کرد: بانک کشاورزی با پرداخت مبلغ ۲۷ میلیارد ریال و پست بانک با پرداخت مبلغ ۳ میلیارد ریال به ترتیب بیشترین و کمترین سهم در پرداخت این تسهیلات را به عنوان بانک عامل به عهده داشته‌اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر متقاضیان زیادی برای دریافت تسهیلات اشتغالزایی در بین افراد دارای معلولیت و به‌طور کلی همه مددجویان وجود دارد، متذکر شد: این افراد به دلیل نداشتن ضامن از دریافت این تسهیلات با وجود داشتن سایر شرایط محروم هستند.

کد خبر 5097713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha