پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

عضو اتحادیه جهانی علمای مسلمین:

عادی سازی روابط مبانی بشریت و ارزشهای انسانی را تهدید می کند

عادی سازی روابط مبانی بشریت و ارزشهای انسانی را تهدید می کند

عضو اتحادیه جهانی علمای مسلمین بیان کرد که عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، ارزشهای انسانی را تهدید می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، شیخ «ونیس المبروک» عضو دبیرخانه اتحادیه جهانی علمای مسلمین اعلام کرد که در روند عادی سازی روابط، با یک دولت اشغالگر که به دنبال اجرای پروژه های خود در منطقه است بدون توافق بر سر حقوق ملت فلسطین رو به رو هستیم.

المبروک ادامه داد: یک اشتباه شایع در خصوص عادی سازی روابط وجود دارد و آن اینکه، عادی سازی روابط بر اساس یک سیاست مشروع و نوعی صلح یا مذاکره و آتش بس صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: این مواردی که گفته شد با اشغال یک سرزمین و مقدسات اسلامی به ویژه مسجد الاقصی در تضاد است.

المبروک ادامه داد: در روند عادی سازی روابط، با یک دولت اشغالگر که به دنبال اجرای پروژه های خود در منطقه است بدون توافق بر سر حقوق ملت فلسطین رو به رو هستیم.

المبروک گفت: عادی سازی روابط، مبانی بشریت و ارزش های انسانی از جمله آزادی، عدالت، کرامت و امنیت را تهدید می کند.

وی بیان کرد: نمی توان کاری که سعد الدین العثمانی نخست وزیر مغرب در خصوص عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام داد را پذیرفت.

المبروک تاکید کرد: آنچه که اتفاق افتاد یک اشتباه بود چرا که نمی توان خاک فلسطین را با صحرای غربی یا شرقی جایگزین کرد.

کد خبر 5107580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha