پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ دی ۱۳۹۹، ۱۹:۲۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد:

۸ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارد

۸ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارد

شهرکرد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هشت شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید شیرانی بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سیر نزولی موارد ابتلاء به کرونا مدت‌ها در این استان شروع شده است و تعداد موارد ابتلاء و بستری ناشی از کرونا در حال کاهش است.

وی گفت: در صورت تداوم این روند ایام نوروز به خوبی سپری می‌شود و عدم توجه به پروتکل‌های بهداشتی، طغیان کووید ۱۹ در ماه‌های بهمن و اسفند را در پی خواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با وجود بهبود روز افزون وضعیت شیوع بیماری کرونا، تداوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ضروری است.

وی تاکید کرد: هشت شهرستان استان طبق رنگ بندی جدید ستاد مقابله با کرونا زرد و دو شهرستان کوهرنگ و خانمیرزا آبی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تصریح کرد: اعمال محدودیت‌های تردد از ۹ شب تا چهار صبح در شهرستان‌های زرد همچنان ادامه دارد.

کد خبر 5119804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha