پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳

نفرات برتر رقابتهای تکواندو مجازی البرز معرفی شدند

نفرات برتر رقابتهای تکواندو مجازی البرز معرفی شدند

پنجمین دوره رقابتهای تکواندو که به صورت مجازی و در بخش پومسه برگزار شده بود با شناخت نفرات برتر به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، این دوره از مسابقات با حضور ۴۷۳ پومسه رو از ۲۰ کشور جهان از قاره‌های آسیا، اروپا، آمریکا و آفریقا در بخش‌های آزاد، دو نفره و تیمی رقابت پرداختند. در این دوره برخی تکواندوکاران شاخص پومسه دنیا نیز حضور داشتند که باعث بالا رفتن سطح فنی مسابقات شده بود. ضمن اینکه سه داور از انگلستان به همراه داورانی از کشورمان قضاوت مسابقات را برعهده داشتند.

در پایان این رقابتها، «اولینا زلوبینا» از روسیه، نگین نادری نیک خواه، زهرا هادی پور، زهرا ترکش، حدیث حدادی، الهه خان پور، سیده طیبه حسینی، «امیلیو آله جوس» از مکزیک، آرین نادری، «دیگو مارسلو رسندز مجورادو» از مکزیک، محمد حسین زمانی، علی میرزائیان، «یوکرا ایزودورو» از آرژانتین، عباس رفیعی، محمد علی تقی پور، «کاسیمو اسپینللی» از ایتالیا، علی پرویزی و هستی بختیاری، نگین نادری نیک خواه و نازنین آقامحمدی، مهلا کاشی محمود آبادی و محمد حاجی عباسی، غزاله محمودی و ندا مرادی، ماهان صادقی و محمد مانی شعبانی و ابوالفضل اسماعیلی، یاسمین لیموچی و فاطیما رفیعی و فاطمه بهرامی، زهرا ترکش و فاطمه بزرگی و زهرا مداح، «آنا لیزبت اسپینوزا ماکز»، «یون سوک پارک کیم» و «خوان پدرو فلورس» «ولاسکئ» از مکزیک، «روت ریوس» از آرژانتین، پویان عظیمی طبس و علیرضا هاشمی در بخش‌های مختلف موفق به کسب مدل طلا شدند.

مدیریت فنی پنجمین دوره مسابقات آنلاین تکاوران بر عهده استاد مجید نظم ده قهرمان و بهترین مربی لیگ دسته یک و مدیریت اجرایی بر عهده استاد میر مسعود سید حسینی مربی تیم برتر لیگ دسته یک کشور بود.

کد خبر 5149126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha