۲۹ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۴۰

استاندار آذربایجان شرقی:

آذربایجانی‌ها پیشتاز کارهای خیر هستند

 آذربایجانی‌ها پیشتاز کارهای خیر هستند

تبریز- استاندار آذربایجان شرقی گفت: آذربایجانی‌ها همواره در کارهای خیر، پیشتاز هستند و باید همه با هم برای ترویج بیشتر این فرهنگ نیک و خداپسندانه تلاش کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پورمحمدی در آئین ملی تجلیل از خیرین و ماندگاران فعال در عرصه روستا که با حضور معاون اول رئیس جمهور به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: خیرین، انسان‌های بزرگوار و نجیبی هستند که به سهم خود در خدمت به مردم و رفع مشکلات جامعه سهیم هستند.

وی با اشاره به پیشتازی آذربایجانی‌ها در کارهای خیر و دستگیری از محرومان جامعه، اظهار داشت: بزرگ‌مردان و شیرزنان بسیاری از این خطه کشور، همواره برای مشارکت در کارهای خیر و نوع دوستانه گام برمی دارند.

وی با تاکید بر ضرورت ترویج بیشتر کارهای خیر در بین مردم گفت: گروه‌های مؤثر جامعه، صدا و سیما و رسانه‌ها باید در این زمینه اهتمام بیشتری داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی در این آئین با اهدای لوح سپاس از خیرین حوزه‌های نوسازی و تجهیز مدارس، آبرسانی به روستاها و مناطق محروم، علوم پزشکی و خیرین حوزه دهیاری قدرانی کرد.

کد خبر 5149268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عباس سید یوسفی IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۴
      0 0
      من نیاز شدید دارم به خرج خانه ام مانده ام ترکم.