فوت ناشی از کرونا در بجنورد ۹۰ درصد کاهش یافت

بجنورد- فرمانده سپاه بجنورد با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی گفت: زحمات کادر درمان و همکاری سپاه و بسیج در طرح شهید سلیمانی باعث شد آمار فوت ناشی از کرونا در بجنورد ۹۰ درصد کاهش یابد.

سرهنگ مهدی الهی راد کرونا-در-بجنورد-۹۰-درصد-کاهش-یافت">در گفتگو با مهر اظهار کرد: جهادگران کادر درمان خراسان شمالی با از خودگذشتگی و ایثاری که از خود نشان دادند، توانستند بیماری منحوس کرونا را کنترل کنند.

فرمانده سپاه بجنورد ادامه داد: زحمات کادر درمان با اجرای طرح شهید سلیمانی مکملی شد تا سپاه و بسیج نیز در این عرصه ورود کرده و بتوانند با اقدامات مؤثر، پیشگیرانه و کنترل کننده ۹۰ درصد از مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا در بجنورد را کاهش دهند.

وی افزود: این تلاش‌ها باعث شد تا در وضعیت نامناسب اقتصادی کشور، کمکی به حال مردم شود و کشور را از حوادث و بحران‌های امنیتی و اقتصادی نجات دهد.

الهی راد تصریح کرد: طرح شهید سلیمانی نقش مهمی در کنترل اپیدمی کرونا در استان داشت.

فرمانده سپاه بجنورد در انتها گفت: از مردم می‌خواهیم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده تا همچنان در کنترل این ویروس موفق باشیم.

کد خبر 5150172

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha