پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۱۶

مدیرکل منابع طبیعی اردبیل خبر داد؛

تداوم عملیات اجرایی ۲۷ حوزه آبخیزداری در اردبیل

تداوم عملیات اجرایی ۲۷ حوزه آبخیزداری در اردبیل

اردبیل - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: ۲۷حوزه آبخیز در اردبیل از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در زمینی به مساحت ۲۲۵ هزار و ۷۶ هکتار در حال اجرا است.

شهامت هدایت در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه عملیات اجرایی ۲۷ حوزه آبخیز در اردبیل ادامه دارد، اظهار کرد: این پروژه‌ها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در زمینی به مساحت ۲۲۵ هزار و ۷۶ هکتار در حال اجرا است.

وی از پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد اجرای عملیات مکانیکی و بیومکانیکی پروژه‌های آبخیزداری در اردبیل خبر داد و افزود: عملیات مکانیکی در ۱۲ هزار و ۵۸۸ هکتار از عرصه‌های این حوزه‌ها را در بر دارد و ۴۵ هزار و ۲۹۶ هکتار در بخش مطالعات تفصیلی اجرایی طرح‌های آبخیزداری در ۲۷ حوزه مصوب شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با بیان اینکه هم‌اکنون ۲۵ سازه مکانیکی با حجم ۲۲ هزارو ۸۸۰ مترمکعب استان اردبیل اجرا شده است، خاطرنشان کرد: احداث سازه‌های سنگی گابیونی، بندهای زیرزمینی و ۲ منظوره پخش سیلاب، کنتورفارو با هدف ذخیره نزولات آسمانی، کنترل سیل و فرسایش خاک، افزایش پوشش گیاهی و تغذیه آبخوانها در حال اجرا است.

هدایت با اشاره به اینکه امسال حدود ۱۶۵ میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی به اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری استان اردبیل اختصاص داده شده است، گفت: تاکنون مطالعات آبخیزداری ۴۵ هزار و ۲۹۶ هکتار از مساحت عرصه‌های منابع طبیعی استان اردبیل انجام شده و امسال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی طرح‌های آبخیزداری در بیش از ۴۰ نقطه اردبیل اجرا می‌شود.

کد خبر 5151784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha