۲ فروردین ۱۴۰۰، ۲۳:۳۵

رئیس علوم پزشکی گلستان خبرداد

انتظار پیک کرونا دراواخر فروردین/تعدادبیماران درگلستان افزایشی شد

انتظار پیک کرونا دراواخر فروردین/تعدادبیماران درگلستان افزایشی شد

گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از روند افزایشی بستری بیماران کرونایی در استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل شامگاه دوشنبه در گفتگوی خبری اظهارکرد: در اواخر اسفند سال ۹۸ و فروردین ۹۹ اوضاع استان گلستان از نظر شیوع کرونا قرمز بود اما امسال اسفند ماه و فروردین ماه شرایط خوبی داشتیم.

وی افزود: در سه روز گذشته ۱۸۰ بیمار بستری در استان داشتیم که کمترین میزان بستری از زمان شیوع کرونا در استان بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اما از روز گذشته شاهد افزایش تعداد میزان بستری ها بوده و هم اکنون ۲۰۷ بیمار کرونایی در بیمارستان های سطح استان بستری هستند که از این تعداد ۵۲ نفر در آی‌سی‌یو تحت مراقبت هستند.

فاضل بیان کرد: با توجه به اینکه شرایط استان در وضعیت زرد و آبی قرار دارد لذا محدودیت ترددی در سطح جاده‌ها نداریم.

وی تصریح کرد: اما با افزایش رفت و آمدها و دورهمی ها وقوع پیک در اواخر فروردین ماه دور از انتظار نیست بنابراین از مردم می خواهیم پروتکل ها را رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: اگر فرد دارای علامت است آن را انکار نکند و بنا را بر آن بگذارد که کرونا است مگر خلاف آن ثابت شود.

کد خبر 5174284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha