پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۳۷

نماینده مردم نیشابور در توئیتی خبر داد؛

کتک زدن دبیر اجرایی مجمع نمایندگان خراسان رضوی در سفر جهانگیری

کتک زدن دبیر اجرایی مجمع نمایندگان خراسان رضوی در سفر جهانگیری

مشهد - نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با انتشار توئیتی از برخورد با دبیر اجرایی نمایندگان استان خراسان رضوی در حاشیه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی با حضور جهانگیری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی، پیش از ظهر شنبه در خصوص حواشی برگزاری نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در مشهد با حضور معاون اول رئیس جمهور با انتشار توئیتی از نحوه برخورد با نماینده‌های مجلس و یکی از کارمندان مجمع نمایندگان استان گلایه کرد.

احسان ارکانی در متن این توئیت گفته است که امروز با دعوت استاندار خراسان رضوی و برای تصویب مصوباتی به نفع مردم، در جلسه با معاون اول رئیس جمهور شرکت کردم.

گرچه علیرغم بی احترامی معنادار نهاد ریاست جمهوری به نماینده‌های حاضر در جلسه به عنوان سخنران اول به رسم میزبانی و عرض خیرمقدم و البته انتقاد از بی احترامی به نمایندگان مجلس موارد لازم را در راستای توسعه و پیشرفت استان بیان کردم اما با ادامه بی حرمتی به مجلس و نمایندگان ملت به همراه سایر نمایندگان جلسه را ترک کردم و در بیرون جلسه از کتک زدن و بازداشت دبیر اجرایی مجمع نمایندگان استان توسط چند فرد معلوم الحال مطلع شدم و قطعاً این مورد را پیگیری خواهم کرد.

کد خبر 5180330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha