۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸

تمدید قراردادهای اجاره تا ۳ ماه بعد از اعلام رسمی پایان کرونا

تمدید قراردادهای اجاره تا ۳ ماه بعد از اعلام رسمی  پایان کرونا

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی گفت: قراردادهای اجاره در سال ۱۴۰۰ و تا سه ماه پس از اعلام رسمی پایان کرونا همچنان به طور اجباری تمدید خواهد شد و مالکان نمی‌توانند مستاجران خود را جواب کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمود محمودزاده درباره چگونگی اجرای مصوبه تمدید اجباری قراردادهای اجاره که در سال ۹۹ به دلیل شیوع کرونا مصوب شد، افزود: مصوبه ستاد مبارزه با کرونا درباره تمدید قراردادهای اجاره تا سه ماه پس از اتمام کرونا اعلام شده است، بنابراین امسال هم این مصوبه اجرایی می‌شود.

وی گفت: در سال ۱۴۰۰ و تا سه ماه بعد از اعلام پایان رسمی کرونا در کشور، این مصوبه ملاک عمل خواهد بود.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اضافه کرد: هر فردی که اجاره نامه‌اش تمام شده باشد با درصدی که اعلام خواهد شد مجدد اجاره‌نامه خود را تمدید خواهد کرد و نیازی به اسباب‌کشی وجود ندارد.

وی ادامه داد: امسال هم مالکان نمی‌توانند مستأجران خود را جواب کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره پرداخت وام اجاره در سال گذشته نیز گفت: مصوبه تعیین سقف اجاره بها و پرداخت وام ودیعه در سال قبل تا حدودی توانست بازار اجاره را تعدیل کند.

به گفته محمودزاده، پارسال ۹۲۰ هزار نفر متقاضی دریافت وام ودیعه ثبت‌نام و ۳۳۵ هزار نفر مدارک خود را تکمیل کردند و به نظام بانکی معرفی شدند و در نهایت ۲۲۰ هزار نفر تسهیلات وام ودیعه را دریافت کردند.

وی افزود: چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن در سال گذشته پرداخت شد، اما رقمی که دولت در نظر گرفته بود فراتر بود. بسیاری از مستأجران شرایط عمومی دریافت وام را نداشتند و نتوانستند مدارک خود را تکمیل کنند.

بر اساس این گزارش، ستاد ملی کرونا به دلیل مشکلاتی که برای برخی از مستأجران و فاقدان مسکن در شرایط کرونا به دلیل محدودیت‌ها و خلل در کسب درآمدها پیش آمد، این امکان را فراهم کرد تا متقاضیان مستأجر در شهرهای بزرگ، متوسط و کوچک با دریافت مبالغی نسبت به تأمین مسکن موردنیاز خود اقدام کنند.

رقم ودیعه مسکن برای مستأجران تهران ۵۰ میلیون تومان، برای سایر کلان‌شهرها ۳۰ میلیون تومان و برای شهرهای کوچک ۱۵ میلیون تومان است. متقاضیان باید پس از یک سال اصل ودیعه را به بانک بازگردانند. سود این تسهیلات ۱۳ درصد تعیین شده است.

کد خبر 5180437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نگار IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
      5 4
      چرا فقط قوانین باید به نفع مستاجرین باشه چرا مستاجری که باعث عذابه و همیشه میگه تا موعد قراردادم میشینیم بازم باید بشینه کی گفته همه مستاجرا خوبن و همه صاحب خونه ها بد ؟ چرا قوانین یه طرفه باید وضع بشه ؟
    • امیر IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
      5 2
      این چه قانون مسخره ایه نوشتین؟؟؟الان مستاجر ما دو ساله برا خودش با نصف قیمت نشسته امسالم باید تمدید کنه؟ دلتونم براش نسوزه بساز بفروشه راحت سه تای من و شمارو میخره
    • مجید IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
      2 1
      من صاحب خانه هستم" اپارتمانی رو خریدم وبدلیل نداشتن پول مجبور شدم انرا رهن بدهم" پارسال پولم ردیف شد "ولی بدلیل مصوبه دولت مستاجر بلند نشد" با گذشت یکسال بز هم این مصوبه تکرار شد"در ضمن من خودم هم مستاجرم "و الان هم بدلیل نداشتن پول پیش مجبورم اجاره زیادی بدهم"تا کی باید در ارزو خانه ام باشم.
      • سحر IR ۱۱:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۳۰
        0 0
        خب شما هم اجاره زیاد نده طبق مصوبه پرداخت کن کاملا معلومه بهونه گیری می کنین
    • آرمان IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
      2 1
      این مصوبات مشکلات زیادی برای مالکان ایجاد کرده و من خودم میخوام به واحد خودم برم زندگی کنم ولی مستاجر من نشسته تکون هم نمیخوره . من اولویت دارم از ملک خودم استفاده کنم یا مستاجر من ؟؟؟؟؟