پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۴۰

فرماندار اسلامشهر خبر داد؛

اعلام ۱۷ پروژه زیرساختی اسلامشهر برای تصویب و تخصیص اعتبار

اعلام ۱۷ پروژه زیرساختی اسلامشهر برای تصویب و تخصیص اعتبار

اسلامشهر- فرماندار اسلامشهر از اعلام ۱۷ پروژه زیرساختی شهرستان به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران جهت طرح و تخصیص اعتبار در شورای برنامه ریزی و توسعه استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود مرسلپور ظهر شنبه از اعلام ۱۷ پروژه زیرساختی اسلامشهر به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران جهت طرح و تخصیص اعتبار در شورای برنامه ریزی و توسعه استان خبر داد و اظهار داشت: پروژه متروی اسلامشهر با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، کمربندی شمالی با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار، تکمیل بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ۱۰۰ با میلیارد تومان، راه اندازی بندر خشک آپرین با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار، تکمیل شبکه جمع آوری، انتقال و تصفیه خانه فاضلاب اسلامشهر با ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار و ساماندهی سکونت گاه‌های غیر رسمی شهرستان با ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از جمله پروژه‌هایی هستند که در شورای برنامه ریزی و توسعه استان طرح خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای پرداخت به واحدهای های تولیدی و صنعتی آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا درخواست شده، افزود: بهسازی، نوسازی و تجهیز مدارس شهرستان با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار، احداث و تجهیز ساختمان پاسگاه‌ها و کلانتری‌های شهرستان با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، آبرسانی به ۸ روستای اسلامشهر با ۳۰ میلیارد تومان، اجرای طرح‌های هادی روستاهای شهرستان با ۳۰ میلیارد تومان، تعمیر و تجهیز ساختمان‌های اداری با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار، تعمیر، نگهداری و تجهیز سالن‌های ورزشی سطح شهرستان با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار، احداث و نوسازی مسکن روستایی شهرستان با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار، خرید نردبان هیدرولیکی و ماشین آلات آتش نشانی با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار و اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تهاتر با شهرداری‌های شهرستان برای ایجاد فضاهای اداری، استقرار پایگاه انتقال خون و… از دیگر مواردی است که به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اعلام شده تا پس از تأیید در شورای برنامه ریزی و توسعه استان جهت اجرا در شهرستان ابلاغ شود.

کد خبر 5202025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha