۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۱۸

معاون استاندار خوزستان تأکید کرد؛

استفاده از سلاح و تیراندازی در مراسم مجازات شدیدی دارد

استفاده از سلاح و تیراندازی در مراسم مجازات شدیدی دارد

اهواز- معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان گفت: کسانی که با استفاده از سلاح و تیراندازی در آئین‌ها، نظم و امنیت عمومی را به هم می‌زنند حتماً منتظر برخورد شدید قانونی و جدی باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی‌الله حیاتی عصر امروز چهارشنبه به رسم غلط تیراندازی در خوزستان و استفاده از سلاح در آئین‌ها اشاره کرد و گفت: بنا به برخی رسوم رایج غلط میان عشایر و طوایف، بعضی اشخاص اقدام به استفاده از سلاح گرم و تیراندازی در آئین‌های عزا و عروسی به ویژه شهرستان‌های دارای بافت قومیتی خوزستان می‌کنند.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان اظهار کرد: این امر علاوه بر ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و برهم زدن نظم و امنیت عمومی همچنین باعث فوت و مجروح شدن افرادی می‌شود.

وی تأکید بر اینکه استفاده از هرگونه سلاح جرم مشهود تلقی می‌شود، تصریح کرد: دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضائی با مسببان و تحریک‌کنندگان این اقدامات برخورد قاطع خواهند داشت و آنها را به اشد مجازات خواهند رساند.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان گفت: از بزرگان طوایف، شخصیت‌ها و افراد با نفوذ نیز درخواست می‌شود که با ارشاد و توجیه جوانان و فرهنگ‌سازی در این زمینه از بروز هرگونه حادثه تأسف‌بار احتمالی ممانعت کنند.

کد خبر 5205363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha