پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۱

معاون فنی و نگهداری بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد؛

الحاق یدک کش پر قدرت شهید حقگو به چرخه خدمات حمل و نقل دریایی

الحاق یدک کش پر قدرت شهید حقگو به چرخه خدمات حمل و نقل دریایی

بندرعباس - معاون فنی و نگهداری بنادر و دریانوردی هرمزگان از اتمام تعمیرات یدک کش پر قدرت شهید حقگو در محل سرسره تعمیراتی بندر شهید رجایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوررجبی اظهارداشت: یدک کش پر قدرت شهید حقگو که به منظور حفظ و تمدید گواهینامه‌های مؤسسه رده بندی و انجام تعمیرات اساسی و زیر آبی هفتم اردیبهشت ماه سال جاری بر روی سر سره تعمیراتی بندرشهید رجایی قرار گرفته بود پس از رفع نواقص در روز بیست سوم اردیبهشت و همزمان با عید سعید فطر به آب اندازی و وارد چرخه عملیاتی شد.

معاون فنی و نگهداری بنادر و دریانوردی هرمزگان طول این یدک کش را حدود سی متر، عرض آن را نه متر و چهل سانتی متر، ارتفاع آن را چهار متر و هشتاد سانتیمتر با آبخور حدود چهار متر و بیست سانتیمتر اعلام کرد.

وی افزود: این شناور با برخورداری از سیستم مانور موسوم به "زد درایو" قادر است به تمام جهات نیرو وارد کرده ودر عملیات مقابله با آتش، آلودگی و همچنین پهلودهی و جدا سازی کشتی‌ها ایفای نقش کند.

به گفته پورجبی در سال گذشته ۳۰ فروند شناور با کاربری‌های مختلف در این اداره کل و دیگر کشتی سازی های استان تعمیر و به ناوگان خدمات دریایی جنوب کشور ملحق شدند.

کد خبر 5212233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha