۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹

در آذربایجان غربی؛

حوادث غیر مترقبه ۵ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی خسارت زد

حوادث غیر مترقبه ۵ هزار میلیارد ریال به بخش کشاورزی خسارت زد

ارومیه - معاون برنامه ریزی و اموراقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: حوادث غیر مترقبه در سال زراعی جاری، ۵ هزار و ۷۵۵ میلیارد ریال به بخش کشاورزی استان خسارت وارد کرد.

غلامعلی مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق گزارشات اکیپ‌های اعزامی برآورد خسارت، در سال زراعی جاری تاکنون سرمازدگی و یخبندان، تگرگ، سیل و طوفان و رعد و برق، بیش از ۵ هزار میلیارد ریال به محصولات زراعی و باغی، دام و طیور و تأسیسات کشاورزی استان خسارت وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه سیل و تگرگ و رعد و برق بیشترین میزان خسارت گزارش شده در سال زراعی جاری تا کنون بوده است، محصولات باغی در حدود دو هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال و محصولات زراعی نیز در سطح ۶۴۰ میلیارد ریال دچار خسارت شدند.

مرادی همچنین بیان کرد: بیشترین خسارت وارد شده به محصولات زراعی و باغی واقع در شهرستان‌های ارومیه، چایپاره، سلماس، خوی، میاندوآب، اشنویه و پلدشت بوده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش بیمه محصولات کشاورزی در تعدیل ریسک تولیدات کشاورزی، افزود: یکی از مهمترین استراتژی‌هایی که می‌تواند در این امر مؤثر واقع شود، بیمه محصولات کشاورزی است که به موجب آن محصولات در مقابل خطرات کشاورزی و بیماری‌های نباتی و حوادث غیر مترقبه مورد تضمین قرار می‌گیرند و خسارت مالی وارده به کشاورز بیمه گذار تا میزان مورد تعهد بیمه گر جبران می‌شود.

کد خبر 5215951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha